Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
soğucakspor Veleciraptor
Normal Tactiek Arap
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 19.4
adequate Schieten unsatisfactory
average Passen poor
average Verdedigen poor


23e minuut.
Fichtel verovert de bal door een tackle van achteren. Fichtel probeert naar een medespeler te passen. Beşenk met een sublieme pass. Szmateła is nu in balbezit. Szmateła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Szmateła passt de bal zonder na te denken. Tez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fichtel. Fichtel krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Tez kopt de bal weg. Klungelig pakt Szymaniak de bal. Szmateła is nu in balbezit. Szmateła haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Uzakatan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szmateła de bal. Szmateła passt de bal zonder na te denken. Tez rent richting de bal. Tez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soğucakspor 48%, Veleciraptor 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
soğucakspor - Veleciraptor 0:0

54e minuut.
Kefeng probeert naar een medespeler te passen. Uzakatan kopt de bal weg. Daar is Szymaniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tez rent richting de bal. Tez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Fichtel onderschept slim de pass. Uzakatan verovert de bal door een tackle van achteren. Uzakatan passt de bal zonder na te denken. Tez rent richting de bal. Tez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tez is nu in balbezit. Liska tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Öndertürk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szmateła is nu in balbezit. Szmateła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gökmen is nu in balbezit. Mäkimanner onderschept slim de pass. Mäkimanner passt de bal zonder na te denken. Bellido is nu in balbezit. Bellido schiet op doel. Türkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Oswald kan de bal niet met de borst controleren. Yetişen onderschept slim de pass. Yetişen met een sublieme pass. Szmateła is nu in balbezit. Szmateła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szmateła bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmateła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
soğucakspor - Veleciraptor 1:0

68e minuut.
Kargılı geeft een hoge lob. Liska probeert de bal aan de voet te houden. Tez kopt de bal weg. Szmateła is nu in balbezit. Szmateła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
soğucakspor - Veleciraptor 2:0

70e minuut.
Beşenk is nu in balbezit. Varkić geeft een hoge lob. Bıçakçıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Tez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Uzakatan passt de bal in één keer door. Szmateła is nu in balbezit. Szmateła heeft problemen om de bal te vangen. Szmateła schiet op doel. Kefeng werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soğucakspor 37%, Veleciraptor 63%.
soğucakspor - Veleciraptor 2:0