Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hck gs gurup
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Cankurtaran probeert naar een medespeler te passen. Yunusoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Denker begaat een overtreding. Denker krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Karacabay kopt de bal weg. Yunusoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskin rent richting de bal. Cankurtaran is nu in balbezit. Cankurtaran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hck - gs gurup 1:0

5e minuut.
Oskay geeft een lange en hoge pass. Kunduracıoğlu kopt de bal weg. Daar is Gülaçar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltacı verovert de bal door een tackle van achteren. Baltacı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Matem speelt de bal door. Karacabay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cankurtaran verovert de bal door een tackle van achteren. Cankurtaran schiet op doel. Karabatak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Alaşahin passt de bal zonder na te denken. Baltacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksoy rent richting de bal. Baltacı onderschept slim de pass. Baltacı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Matem geeft een hoge lob. Tekiray kopt de bal weg. Kibarses heeft problemen om de bal te vangen. Baltacı is nu in balbezit. Baltacı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hck - gs gurup 1:1

19e minuut.
Yunusoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sakaryalı komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Keskin is nu in balbezit. Keskin passt de bal met de wreef. Cankurtaran is nu in balbezit. Cankurtaran draait met de bal, schiet en ... Karabatak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hck - gs gurup 2:1

23e minuut.
Matem rent richting de bal. Keskin verovert de bal door een tackle van achteren. Keskin passt de bal in één keer door. Cankurtaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cankurtaran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sakaryalı geeft de bal voor. Karacabay heeft problemen om de bal te vangen. Cankurtaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cankurtaran haalt uit met een fantastische trap. Karabatak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hck - gs gurup 3:1

40e minuut.
Karacabay probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kızılateş met een snelle inworp. Keskin rent richting de bal. Keskin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hck 43%, gs gurup 57%.
Hck - gs gurup 3:1

62e minuut.
Daar is Keskin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gülaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülaçar met een sublieme pass. Klungelig pakt Cankurtaran de bal. Cankurtaran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hck - gs gurup 4:1

72e minuut.
Savaşan heeft problemen om de bal te vangen. Kızılateş rent richting de bal. Kızılateş speelt de bal door. Keskin rent richting de bal. Keskin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hck 25%, gs gurup 75%.
Hck - gs gurup 4:1
Hck