Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thor RETURN of the KING SOYLULAR-FK
Normal Tactiek 343
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.8 gemiddelde waardering 45.1
unsatisfactory Schieten solid
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Lambert verovert de bal door een tackle van achteren. Lambert met een sublieme pass. Conev probeert naar een medespeler te passen. Hawk rent richting de bal. Hawk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Altınçağ kopt de bal weg. Altınkapı probeert de bal aan de voet te houden. Ćwik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár passt de bal zonder na te denken. Çapanoğlu rent richting de bal. Ćwik onderschept slim de pass. Ćwik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Słoma heeft problemen om de bal te vangen. Słoma geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ćwik rent richting de bal. Ćwik passt de bal met de wreef. Hawk rent richting de bal. Hawk schiet op doel. Yakışık probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Hocaoğlu geeft een hoge lob. Inworp. Słoma met een snelle inworp. Kádár is nu in balbezit. Kádár geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Słoma passt de bal zonder na te denken. Conev bereikt de bal nog maar net als eerste. Conev passt de bal in één keer door. Hawk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawk draait met de bal, schiet en ... Yakışık bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Hawk is nu in balbezit. Hawk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor RETURN of the KING - SOYLULAR-FK 0:1

24e minuut.
Pien onderschept slim de pass. Pien speelt de bal door. Hawk is nu in balbezit. Ćwik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor RETURN of the KING - SOYLULAR-FK 0:2

33e minuut.
Petekkaya rent richting de bal. Petekkaya geeft een lange en hoge pass. Hawk rent richting de bal. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár draait met de bal, schiet en ... Yakışık kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Lendoiro geeft een hoge lob. Ćwik kopt de bal weg. Kádár is nu in balbezit. Hawk is nu in balbezit. Hawk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Conev probeert de bal aan de voet te houden. Pien is nu in balbezit. Pien geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hawk de bal. Hawk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor RETURN of the KING 81%, SOYLULAR-FK 19%.
Thor RETURN of the KING - SOYLULAR-FK 0:2

50e minuut.
Aybar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert onderschept slim de pass. Lambert geeft de bal voor. Hawk kan de bal niet met de borst controleren. Hawk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Özeren heeft problemen om de bal te vangen. Słoma is nu in balbezit. Słoma geeft de bal voor. Ćwik is nu in balbezit. Ćwik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Inworp. Słoma met een snelle inworp. Özeren probeert de bal met de borst te controleren. Kádár geeft een lange en hoge pass. Hawk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár passt de bal met de wreef. Hawk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ćwik rent richting de bal. Ćwik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thor RETURN of the KING - SOYLULAR-FK 0:3

58e minuut.
Conev passt de bal met de wreef. Daar is Lendoiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lendoiro passt de bal met de wreef. Hawk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Słoma kopt de bal weg. Hawk is nu in balbezit. Hawk passt de bal met de wreef. Kádár is nu in balbezit. Kádár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Aybar rent richting de bal. Słoma onderschept slim de pass. Słoma met een sublieme pass. Kádár is nu in balbezit. Kádár haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor RETURN of the KING - SOYLULAR-FK 0:4

68e minuut.
Çapanoğlu is nu in balbezit. Conev verovert de bal door een tackle van achteren. Conev geeft een hoge lob. Ćwik rent richting de bal. Ćwik draait met de bal, schiet en ... Paal!

70e minuut.
Çapanoğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lendoiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Conev rent richting de bal. Conev geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Hawk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawk passt de bal zonder na te denken. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár schiet op doel. Yakışık probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor RETURN of the KING - SOYLULAR-FK 0:5

78e minuut.
Yakışık trapt de bal weg. Lendoiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lendoiro geeft een lange en hoge pass. Ćwik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwik haalt uit met een fantastische trap. Yakışık bokst de bal weg. Hawk rent richting de bal. Hawk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor RETURN of the KING - SOYLULAR-FK 0:6

83e minuut.
Lambert is nu in balbezit. Lambert geeft een lange en hoge pass. Ergezer kopt de bal weg. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár draait met de bal, schiet en ... Yakışık verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yakışık probeert naar een medespeler te passen. Słoma kopt de bal weg. Hawk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Doeltrap. Yakışık trapt de bal weg. Conev met een sublieme pass. Hawk rent richting de bal. Hawk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Conev is nu in balbezit. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Conev probeert naar een medespeler te passen. Kádár rent richting de bal. Kádár haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Çapanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćwik rent richting de bal. Ćwik passt de bal met de wreef. Hawk is nu in balbezit. Hawk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor RETURN of the KING 87%, SOYLULAR-FK 13%.
Thor RETURN of the KING - SOYLULAR-FK 0:6