Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Belediye Kütahyaspor Nişantaşıspor
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Dutar geeft de bal voor. Sonsuz probeert de bal met de borst te controleren. Sancar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sancar krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Topraktepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bir rent richting de bal. Topraktepe onderschept slim de pass. Topraktepe haalt uit met een fantastische trap. Tuğral maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belediye Kütahyaspor - Nişantaşıspor 0:1

17e minuut.
Burman verovert de bal door een tackle van achteren. Burman geeft een lange en hoge pass. Daar is Bir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topraktepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Topraktepe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Klungelig pakt Sayrav de bal. Körgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sayrav zijn tegenspeler op de grond. Sayrav krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Belözoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancar verovert de bal door een tackle van achteren. Sancar passt de bal in één keer door. Dutar is nu in balbezit. Dutar geeft de bal voor. Tuğral probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belediye Kütahyaspor 54%, Nişantaşıspor 46%.
Belediye Kütahyaspor - Nişantaşıspor 0:1

72e minuut.
Klungelig pakt Maltepeli de bal. Ökkeşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erarslan begaat een overtreding. Erarslan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belediye Kütahyaspor 51%, Nişantaşıspor 49%.
Belediye Kütahyaspor - Nişantaşıspor 0:1