Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK ANKARA Thor RETURN of the KING
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Elyıkar geeft een hoge lob. Inworp. Aybar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Altınçağ rent richting de bal. Altınçağ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Açelya rent richting de bal. Petekkaya onderschept slim de pass. Petekkaya passt de bal met de wreef. Burkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Altınkapı is nu in balbezit. Altınkapı passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Elyıkar de bal. Burkay rent richting de bal. Burkay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
dişbudak is nu in balbezit. dişbudak passt de bal met de wreef. Maltepeli is nu in balbezit. Maltepeli schiet op doel. Yakışık maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ANKARA - Thor RETURN of the KING 1:0

35e minuut.
Aşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşkın met een sublieme pass. Maltepeli rent richting de bal. Maltepeli draait met de bal, schiet en ... Ergezer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Maltepeli haalt uit met een fantastische trap. Hocaoğlu rent richting de bal. Hocaoğlu geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cantekin zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cantekin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meray probeert naar een medespeler te passen. Burkay rent richting de bal. Altınçağ is nu in balbezit. Altınçağ schiet op doel. Alburç bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ANKARA 45%, Thor RETURN of the KING 55%.
FK ANKARA - Thor RETURN of the KING 1:0

49e minuut.
dişbudak geeft een lange en hoge pass. Hocaoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Meray rent richting de bal. Sorkun rent richting de bal. Sorkun haalt uit met een fantastische trap. Yakışık verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Mayalı rent richting de bal. Mayalı passt de bal zonder na te denken. Özeren is nu in balbezit. Maltepeli onderschept slim de pass. Maltepeli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Cantekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Özeren begaat een overtreding. Cantekin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Elyıkar met een snel genomen vrije trap. Ergezer kopt de bal weg. Altınkapı rent richting de bal. Sorkun is nu in balbezit. Sorkun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ANKARA 29%, Thor RETURN of the KING 71%.
FK ANKARA - Thor RETURN of the KING 1:0