Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1907 Fenerbahçe SMK FK ANKARA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


19e minuut.
Kamber geeft een lange en hoge pass. Elyıkar is nu in balbezit. Kervan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elyıkar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Elyıkar kan niet meer verder spelen. Özbir komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Özbir trapt de bal weg. Aşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşkın met een sublieme pass. Maltepeli is nu in balbezit. Maltepeli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Çerkez passt de bal met de wreef. Daar is Küçük, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maltepeli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maltepeli krijgt een gele kaart.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamber met de inworp. Utkan is nu in balbezit. Utkan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Özbir de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zaferekoşan heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
1907 Fenerbahçe SMK - FK ANKARA 1:0

29e minuut.
Özden rent richting de bal. Çerkez onderschept slim de pass. Çerkez passt de bal in één keer door. Kervan rent richting de bal. Kervan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Utkan heeft problemen om de bal te vangen. Çerkez bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Maltepeli zijn tegenspeler op de grond. Maltepeli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Çerkez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Çerkez kan niet meer verder spelen. Okçun komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Daar is Mayalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okçun is nu in balbezit. Mayalı verovert de bal door een tackle van achteren. Özden rent richting de bal. Özden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Okçun de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mayalı. Okçun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Okçun zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Toprak is nu in balbezit. Toprak geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kervan de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1907 Fenerbahçe SMK 61%, FK ANKARA 39%.
1907 Fenerbahçe SMK - FK ANKARA 1:0

58e minuut.
Kervan kopt de bal weg. Aşkın heeft problemen om de bal te vangen. Özüdoğru rent richting de bal. Özüdoğru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mayalı is nu in balbezit. Mayalı met een sublieme pass. Daar is Aşkın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özüdoğru is nu in balbezit. Özüdoğru draait met de bal, schiet en ... Alburç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Altıncı geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cantekin met een snelle inworp. Özden bereikt de bal nog maar net als eerste. Özden haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beştaş bokst de bal weg.

81e minuut.
Açelya passt de bal met de wreef. Aşkın rent richting de bal. Aşkın passt de bal met de wreef. Özden bereikt de bal nog maar net als eerste. Özden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Aşkın is nu in balbezit. Aşkın passt de bal met de wreef. Kamber is nu in balbezit. Özden is nu in balbezit. Özden draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Özüdoğru speelt de bal door. Koralmaz is nu in balbezit. Koralmaz probeert naar een medespeler te passen. Kervan rent richting de bal. Kervan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1907 Fenerbahçe SMK 51%, FK ANKARA 49%.
1907 Fenerbahçe SMK - FK ANKARA 1:0