Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ONURSPOR Drosia F.C
Attack Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 16.7
solid Schieten poor
adequate Passen hopeless
average Verdedigen poor


6e minuut.
Jäschke probeert naar een medespeler te passen. Hadulla rent richting de bal. Hadulla geeft de bal voor. Jerski kopt de bal weg. Altınapa heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
ONURSPOR - Drosia F.C 1:0

7e minuut.
Asiltürkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Békés verovert de bal door een tackle van achteren. Békés probeert naar een medespeler te passen. Ðức Phú is nu in balbezit. Ðức Phú schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Buruk is nu in balbezit. Békés rent richting de bal. Ðức Phú is nu in balbezit. Ðức Phú geeft een lange en hoge pass. Mijakowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ONURSPOR - Drosia F.C 2:0

18e minuut.
Békés is nu in balbezit. Békés probeert naar een medespeler te passen. Ðức Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Phú schiet op doel. Altın maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Altınapa met een harde bal richting middenveld. Békés kopt de bal weg. Klungelig pakt Binboğa de bal. Jerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerski geeft een hoge lob. Altın probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mijakowski is nu in balbezit. Mijakowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ONURSPOR - Drosia F.C 3:0

30e minuut.
İytaş geeft een hoge lob. Inworp. Hadulla met de inworp. Mijakowski is nu in balbezit. Mijakowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mayalı onderschept slim de pass. Mayalı geeft een hoge lob. Ðức Phú is nu in balbezit. Ðức Phú haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ONURSPOR - Drosia F.C 4:0

37e minuut.
Békés onderschept slim de pass. Daar is Békés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Békés passt de bal in één keer door. Ðức Phú is nu in balbezit. Ðức Phú haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ðức Phú is nu in balbezit. Békés rent richting de bal. Ðức Phú rent richting de bal. Békés rent richting de bal. Békés draait met de bal, schiet en ... Altın verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ONURSPOR - Drosia F.C 5:0

42e minuut.
Klungelig pakt Ðức Phú de bal. Yedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Phú onderschept slim de pass. Mijakowski rent richting de bal. Mijakowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ðức Phú is nu in balbezit. Ðức Phú schiet op doel. Altın probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONURSPOR 21%, Drosia F.C 79%.
ONURSPOR - Drosia F.C 5:0

46e minuut.
Asiltürkoğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kütükçü de bal. Buruk is nu in balbezit. Ðức Phú is nu in balbezit. Ðức Phú schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Yedi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jerski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Békés bereikt de bal nog maar net als eerste. Békés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Deler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Békés rent richting de bal. Békés met een sublieme pass. Klungelig pakt Mijakowski de bal. Mijakowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Békés bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınapa is nu in balbezit. Békés verovert de bal door een tackle van achteren. Mijakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijakowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Békés passt de bal met de wreef. Daar is Ðức Phú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Phú passt de bal zonder na te denken. Mijakowski is nu in balbezit. Mijakowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mijakowski rent richting de bal. Mijakowski geeft een lange en hoge pass. Hadulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadulla geeft een hoge lob. Ðức Phú krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kütükçü rent richting de bal. Piccinelli geeft een hoge lob. Mijakowski kopt de bal weg. Hadulla rent richting de bal. Hadulla geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ðức Phú heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
ONURSPOR - Drosia F.C 6:0

77e minuut.
Mijakowski passt de bal in één keer door. Ðức Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Phú schiet op doel. Yedi probeert de bal aan de voet te houden. Altın probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Altınapa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hadulla met de inworp. Klungelig pakt Mijakowski de bal. Mijakowski geeft de bal voor. Paal! Altınapa probeert de bal aan de voet te houden. Békés is nu in balbezit. Mijakowski rent richting de bal. Mijakowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ONURSPOR - Drosia F.C 7:0

82e minuut.
Jerski geeft een lange en hoge pass. Ðức Phú kopt de bal weg. Yedi is nu in balbezit. Ðức Phú onderschept slim de pass. Ðức Phú haalt uit met een fantastische trap. Altın bokst de bal weg.

85e minuut.
Mijakowski probeert naar een medespeler te passen. Békés rent richting de bal. Békés passt de bal zonder na te denken. Ðức Phú is nu in balbezit. Ðức Phú schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Békés probeert naar een medespeler te passen. Mayalı is nu in balbezit. Mayalı geeft de bal voor. Ðức Phú rent richting de bal. Ðức Phú schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONURSPOR 18%, Drosia F.C 82%.
ONURSPOR - Drosia F.C 7:0