Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goldstone PANOS FC
352 Tactiek hesssı
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 33.9
very good Schieten average
adequate Passen average
average Verdedigen adequate


5e minuut.
Zıbar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Değirmendereli is nu in balbezit. Kalkıt onderschept slim de pass. Kalkıt geeft een hoge lob. Mangalcı krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kocatürk trapt de bal weg. Tuğracıbaşı geeft de bal voor. Klungelig pakt Tutacak de bal. Mangalcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangalcı schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Goldstone - PANOS FC 1:0

7e minuut.
Tutacak geeft de bal voor. Köylü bereikt de bal nog maar net als eerste. Köksoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Köksoy krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Zıbar passt de bal met de wreef. Kalkıt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkıt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mangalcı de bal. Mangalcı draait met de bal, schiet en ... Kocatürk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Zıbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zıbar geeft een lange en hoge pass. Mangalcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangalcı schiet op doel. Kocatürk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bölemen geeft een hoge lob. Inworp. Erçetin met een snelle inworp. Kalkıt geeft een lange en hoge pass. Zıbar springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Altınkurt rent richting de bal. Kalkıt onderschept slim de pass. Kalkıt speelt de bal door. Zıbar rent richting de bal. Zıbar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Tuğracıbaşı rent richting de bal. Tuğracıbaşı passt de bal zonder na te denken. Kalkıt rent richting de bal. Kalkıt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Şuayipoğlu is nu in balbezit. Şuayipoğlu geeft een hoge lob. Zıbar kopt de bal weg. Mangalcı is nu in balbezit. Mangalcı draait met de bal, schiet en ... Kocatürk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Köylü kopt de bal weg. Erçetin geeft de bal voor. Mangalcı rent richting de bal. Mangalcı haalt uit met een fantastische trap. Kocatürk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Goldstone - PANOS FC 2:0

31e minuut.
Huertas geeft een hoge lob. Erçetin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Köksoy. Köksoy krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

32e minuut.
Zıbar is nu in balbezit. Zıbar geeft een lange en hoge pass. Daar is Bölemen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangalcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangalcı schiet op doel. Kocatürk bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kocatürk trapt de bal weg. Tuğracıbaşı kopt de bal weg. Witczak heeft problemen om de bal te vangen. Mangalcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangalcı haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Goldstone - PANOS FC 3:0

41e minuut.
Değirmendereli bereikt de bal nog maar net als eerste. İlhanlar onderschept slim de pass. İlhanlar probeert naar een medespeler te passen. Mangalcı rent richting de bal. Mangalcı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mangalcı is nu in balbezit. Kalkıt is nu in balbezit. Kalkıt passt de bal met de wreef. Zıbar rent richting de bal. Zıbar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Goldstone - PANOS FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goldstone 25%, PANOS FC 75%.
Goldstone - PANOS FC 4:0

48e minuut.
Kocatürk met een harde bal richting middenveld. Tuğracıbaşı is nu in balbezit. Tuğracıbaşı passt de bal in één keer door. Mangalcı rent richting de bal. Mangalcı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Adabakar rent richting de bal. Adabakar geeft de bal voor. İlhanlar kopt de bal weg. Kalkıt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkıt geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Şuayipoğlu geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Kocatürk trapt de bal weg van het doel. Nero rent richting de bal. Nero geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Mangalcı verovert de bal door een tackle van achteren. Mangalcı passt de bal in één keer door. Daar is Zıbar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zıbar schiet op doel. Kocatürk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goldstone - PANOS FC 5:0

89e minuut.
Kalkıt verovert de bal door een tackle van achteren. Kalkıt passt de bal met de wreef. Huertas controleert de bal met de borst. Mangalcı is nu in balbezit. Mangalcı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goldstone 17%, PANOS FC 83%.
Goldstone - PANOS FC 5:0