Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalender FK Resep
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 25.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen average


9e minuut.
Şofrone kopt de bal weg. Daar is Kałkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stegaru rent richting de bal. Kałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkus haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Saygın rent richting de bal. Kałkus onderschept slim de pass. Kałkus probeert naar een medespeler te passen. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Şofrone verovert de bal door een tackle van achteren. Şofrone met een sublieme pass. Tezalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru onderschept slim de pass. Stegaru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Buciński geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hurubeş de bal onder controle te krijgen. Kałkus is nu in balbezit. Saygın verovert de bal door een tackle van achteren. Saygın speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalender FK - Resep 0:1

35e minuut.
Eldeviren probeert naar een medespeler te passen. Unsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalender FK 76%, Resep 24%.
Kalender FK - Resep 0:1

59e minuut.
Vasen passt de bal zonder na te denken. Buciński rent richting de bal. Hurubeş rent richting de bal. Buciński verovert de bal door een tackle van achteren. Buciński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Abacık passt de bal met de wreef. Burzanović is nu in balbezit. Burzanović passt de bal in één keer door. Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tezalmaz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buciński met een snelle inworp. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalender FK - Resep 0:2

75e minuut.
Buciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Buciński geeft de bal voor. Klungelig pakt Burzanović de bal. Kałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalender FK 64%, Resep 36%.
Kalender FK - Resep 0:2