Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ERNİD SPOR FK Resep
442 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 23.2
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Moran passt de bal zonder na te denken. Quartarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Abacık zijn tegenspeler op de grond. Abacık krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Yollu is nu in balbezit. Yollu passt de bal met de wreef. Şofrone is nu in balbezit. Kałkus is nu in balbezit. Kałkus draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kurtcebesoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Maranciuc controleert de bal met de borst. Quartarone is nu in balbezit. Met opzet legt Maranciuc zijn tegenspeler op de grond. Maranciuc is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

30e minuut.
Şofrone verovert de bal door een tackle van achteren. Şofrone passt de bal zonder na te denken. Sahilli is nu in balbezit. Stegaru onderschept slim de pass. Stegaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Briand speelt de bal door. Cargill heeft problemen om de bal te vangen. Kałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargill onderschept slim de pass. Cargill geeft de bal voor. Kubiński bokst de bal weg.

41e minuut.
Şofrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Moran onderschept slim de pass. Moran met een sublieme pass. Quartarone rent richting de bal. Quartarone draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Stegaru passt de bal met de wreef. Kałkus is nu in balbezit. Yenikonak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkus onderschept slim de pass. Kałkus schiet op doel. Kurtcebesoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ERNİD SPOR FK 57%, Resep 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ERNİD SPOR FK - Resep 0:0

49e minuut.
Yenikonak verovert de bal door een tackle van achteren. Jernkrok is nu in balbezit. Jernkrok geeft een lange en hoge pass. Moran heeft problemen om de bal te vangen. Moran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Yollu geeft de bal voor. Burzanović heeft problemen om de bal te vangen. Kałkus rent richting de bal. Szczypiński onderschept slim de pass. Szczypiński geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Buciński probeert naar een medespeler te passen. Şofrone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofrone verovert de bal door een tackle van achteren. Şofrone met een sublieme pass. Kurtcebesoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Stegaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahilli onderschept slim de pass. Sahilli met een sublieme pass. Abacık bereikt de bal nog maar net als eerste. Abacık geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ERNİD SPOR FK 53%, Resep 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ERNİD SPOR FK - Resep 0:0