Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Döşemealtı 6238 SK Sosrikua
Normal Tactiek piknik
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 26.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
Eroğlu rent richting de bal. Eroğlu speelt de bal door. Sıla bereikt de bal nog maar net als eerste. Yumak is nu in balbezit. Yumak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Berliński rent richting de bal. Inworp. Okur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yumak is nu in balbezit. Yumak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lowton geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balkanerdem met een snelle inworp. Daar is Yumak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yumak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Eroğlu is nu in balbezit. Kırpmaz is nu in balbezit. Eroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yumak is nu in balbezit. Yumak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kermesoğlu geeft de bal voor. Balkanerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Eroğlu is nu in balbezit. Kırpmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Kırpmaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Döşemealtı 6238 SK 20%, Sosrikua 80%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Döşemealtı 6238 SK - Sosrikua 0:0

60e minuut.
Topçu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Răscanu de bal. Okur speelt de bal door. Sıla is nu in balbezit. Sıla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fuk met een harde bal richting middenveld. Daar is Yumak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sıla is nu in balbezit. Sıla haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Döşemealtı 6238 SK - Sosrikua 1:0

69e minuut.
Kermesoğlu geeft een lange en hoge pass. Varna probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kırpmaz. Kırpmaz krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Kermesoğlu rent richting de bal. Kermesoğlu geeft een hoge lob. Răscanu rent richting de bal. Răscanu heeft problemen om de bal te vangen. Răscanu haalt uit met een fantastische trap. Çiftçi bokst de bal weg.

82e minuut.
Mehmetoğlu is nu in balbezit. Eroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eroğlu probeert naar een medespeler te passen. Sıla is nu in balbezit. Sıla schiet op doel. Fuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Kermesoğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Varna met een snelle inworp. Klungelig pakt Yumak de bal. Yumak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Artvinli passt de bal zonder na te denken. Okur rent richting de bal. Okur speelt de bal door. Sıla is nu in balbezit. Sıla haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Döşemealtı 6238 SK - Sosrikua 2:0

89e minuut.
Kermesoğlu trapt de bal weg. Yumak is nu in balbezit. Kırpmaz begaat een overtreding. Kırpmaz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Yumak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eroğlu met een snel genomen vrije trap. Sıla maakt een snoekduik en kopt de bal. Fuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Döşemealtı 6238 SK - Sosrikua 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Döşemealtı 6238 SK 16%, Sosrikua 84%.
Döşemealtı 6238 SK - Sosrikua 3:0