Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SARI KANARYALAR Kubi34
def2 Tactiek 12
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
53 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 27.6
adequate Schieten average
adequate Passen poor
incredible Verdedigen adequate


2e minuut.
Dąbkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caloghiru met de inworp. Bajger heeft problemen om de bal te vangen. Bajger haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. İzel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Mojżysz met de inworp. Topan is nu in balbezit. Topan passt de bal zonder na te denken. Bajger is nu in balbezit. Bajger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Dziwny met een sublieme pass. Bajger heeft problemen om de bal te vangen. Bajger passt de bal zonder na te denken. Topan bereikt de bal nog maar net als eerste. Topan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dąbkowski onderschept slim de pass. Dąbkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Dziwny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topan is nu in balbezit. Topan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Stufosu is nu in balbezit. Dziwny onderschept slim de pass. Dziwny speelt de bal door. Bajger is nu in balbezit. Bajger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Dąbkowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caloghiru met de inworp. Bajger is nu in balbezit. Bajger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dziwny met een sublieme pass. Klungelig pakt Bajger de bal. Jafar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajger verovert de bal door een tackle van achteren. Bajger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dziwny probeert naar een medespeler te passen. Topan rent richting de bal. Topan met een sublieme pass. Klungelig pakt Bajger de bal. Bajger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dąbkowski rent richting de bal. Topan onderschept slim de pass. Bajger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajger draait met de bal, schiet en ... İzel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SARI KANARYALAR - Kubi34 1:0

34e minuut.
Topan is nu in balbezit. Topan haalt uit met een fantastische trap. Şenses probeert de bal aan de voet te houden. Topan is nu in balbezit. Topan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bajger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbkowski rent richting de bal. Bajger verovert de bal door een tackle van achteren. Bajger draait met de bal, schiet en ... İzel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SARI KANARYALAR - Kubi34 2:0

38e minuut.
Mojżysz met de inworp. Topan rent richting de bal. Topan passt de bal in één keer door. Bajger heeft problemen om de bal te vangen. Bajger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Şenses rent richting de bal. Caloghiru verovert de bal door een tackle van achteren. Caloghiru met een sublieme pass. Bajger rent richting de bal. Bajger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SARI KANARYALAR 16%, Kubi34 84%.
SARI KANARYALAR - Kubi34 2:0

46e minuut.
Mojżysz met de inworp. Dziwny rent richting de bal. Dziwny speelt de bal door. Bajger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Praja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajger onderschept slim de pass. Jafar is nu in balbezit. Bajger onderschept slim de pass. Bajger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SARI KANARYALAR - Kubi34 3:0

49e minuut.
Inworp. Mojżysz met een snelle inworp. Topan met een sublieme pass. Bajger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Topan bereikt de bal nog maar net als eerste. Topan passt de bal met de wreef. Bugs rent richting de bal. Bajger onderschept slim de pass. Bajger schiet op doel. İzel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bugs heeft problemen om de bal te vangen. Bajger is nu in balbezit. Bajger draait met de bal, schiet en ... İzel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Kalkavan is nu in balbezit. Mojżysz verovert de bal door een tackle van achteren. Mojżysz passt de bal met de wreef. Daar is Bajger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SARI KANARYALAR - Kubi34 4:0

56e minuut.
Dziwny speelt de bal door. Bajger probeert naar een medespeler te passen. Topan bereikt de bal nog maar net als eerste. Topan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SARI KANARYALAR - Kubi34 5:0

58e minuut.
Dziwny speelt de bal door. Mojżysz rent richting de bal. Topan is nu in balbezit. Topan draait met de bal, schiet en ... Bugs probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Moraru verovert de bal door een tackle van achteren. Moraru geeft een lange en hoge pass. Topan kopt de bal weg. Bajger rent richting de bal. Bajger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Jafar passt de bal met de wreef. Daar is Mojżysz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojżysz speelt de bal door. Topan bereikt de bal nog maar net als eerste. Topan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Topan met een sublieme pass. Dąbkowski is nu in balbezit. Bajger verovert de bal door een tackle van achteren. Bajger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SARI KANARYALAR - Kubi34 6:0

73e minuut.
Dziwny bereikt de bal nog maar net als eerste. Topan is nu in balbezit. Topan met een sublieme pass. Bajger is nu in balbezit. Bajger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Dziwny probeert naar een medespeler te passen. Caloghiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caloghiru probeert naar een medespeler te passen. Bajger heeft problemen om de bal te vangen. Bajger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SARI KANARYALAR - Kubi34 7:0

80e minuut.
Bugs is nu in balbezit. Mojżysz verovert de bal door een tackle van achteren. Mojżysz passt de bal in één keer door. Topan rent richting de bal. Topan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bugs met een harde bal richting middenveld. Dziwny kopt de bal weg. Klungelig pakt Praja de bal. Bajger is nu in balbezit. Bajger schiet op doel. İzel bokst de bal weg.

82e minuut.
Mojżysz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Topan controleert de bal met de borst. Topan met een sublieme pass. Daar is Bajger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SARI KANARYALAR 14%, Kubi34 86%.
SARI KANARYALAR - Kubi34 7:0