Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
genccasi ege sk
gencer Tactiek 343
58% Balbezit 42%
45% Spel op eigen helft 55%
23 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 28.5
adequate Schieten very good
good Passen poor
good Verdedigen poor


4e minuut.
Balkaş rent richting de bal. Borgulya onderschept slim de pass. Osadici rent richting de bal. Osadici haalt uit met een fantastische trap. Kurutluoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
genccasi - ege sk 1:0

4e minuut.
Lotti speelt de bal door. Klungelig pakt Sucukçuoğlu de bal. Osadici verovert de bal door een tackle van achteren. Borgulya rent richting de bal. Borgulya draait met de bal, schiet en ... Kurutluoğlu bokst de bal weg.

6e minuut.
Peynirci geeft een hoge lob. Daar is Uzunyol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lotti is nu in balbezit. Unakıtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Unakıtan haalt uit met een fantastische trap. Păltânea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Łazowski geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kalamış geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lotti maakt een snoekduik en kopt de bal. Păltânea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
genccasi - ege sk 1:1

11e minuut.
Sucukçuoğlu rent richting de bal. Sucukçuoğlu passt de bal in één keer door. Unakıtan is nu in balbezit. Unakıtan haalt uit met een fantastische trap. Păltânea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
genccasi - ege sk 1:2

15e minuut.
Łazowski onderschept slim de pass. Öğenç rent richting de bal. Łazowski onderschept slim de pass. Borgulya is nu in balbezit. Borgulya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Osadici is nu in balbezit. Pamuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osadici is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Castellotti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Osadici maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Lotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazowski onderschept slim de pass. Łazowski probeert naar een medespeler te passen. Unakıtan rent richting de bal. Unakıtan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Vălăhuţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borgulya rent richting de bal. Borgulya draait met de bal, schiet en ... Osadici rent richting de bal. Osadici draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Domecki is nu in balbezit. Domecki geeft de bal voor. Balkaş heeft problemen om de bal te vangen. Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
genccasi - ege sk 2:2

31e minuut.
Öğenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici verovert de bal door een tackle van achteren. Osadici met een sublieme pass. Borgulya rent richting de bal. Borgulya schiet op doel. Kurutluoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Vălăhuţă probeert de bal aan de voet te houden. Kalamış geeft een lange en hoge pass. Uzunyol controleert de bal met de borst. Lotti rent richting de bal. Lotti haalt uit met een fantastische trap. Păltânea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Łazowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucukçuoğlu onderschept slim de pass. Sucukçuoğlu passt de bal met de wreef. Lotti is nu in balbezit. Lotti draait met de bal, schiet en ... Păltânea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uzunyol heeft problemen om de bal te vangen. Unakıtan is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: genccasi 46%, ege sk 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
genccasi - ege sk 2:2

50e minuut.
Boškov onderschept slim de pass. Boškov geeft de bal voor. Osadici rent richting de bal. Osadici draait met de bal, schiet en ... Kurutluoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
genccasi - ege sk 3:2

51e minuut.
Unakıtan is nu in balbezit. Unakıtan geeft een lange en hoge pass. Domecki probeert de bal aan de voet te houden. Sucukçuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucukçuoğlu passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Öğenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya passt de bal zonder na te denken. Unakıtan rent richting de bal. Unakıtan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pamuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Uzunyol de bal onder controle te krijgen. Lotti is nu in balbezit. Lotti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Domecki heeft problemen om de bal te vangen. Bulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Domecki geeft een lange en hoge pass. Osadici is nu in balbezit. Osadici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Peynirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellotti verovert de bal door een tackle van achteren. Castellotti passt de bal zonder na te denken. Borgulya is nu in balbezit. Borgulya haalt uit met een fantastische trap. Kurutluoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Osadici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osadici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
genccasi - ege sk 4:2

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Borgulya de bal onder controle te krijgen. Lotti rent richting de bal. Lotti met een sublieme pass. Unakıtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Unakıtan geeft een hoge lob. Păltânea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Unakıtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Unakıtan met een sublieme pass. Lotti rent richting de bal. Lotti schiet op doel. Păltânea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
genccasi - ege sk 4:3

82e minuut.
Öğenç probeert de bal met de borst te controleren. Borgulya is nu in balbezit. Öğenç onderschept slim de pass. Öğenç probeert naar een medespeler te passen. Osadici is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin geeft een lange en hoge pass. Pamuk is nu in balbezit. Osadici onderschept slim de pass. Osadici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
genccasi - ege sk 5:3

85e minuut.
Borgulya passt de bal in één keer door. Lotti geeft een lange en hoge pass. Peynirci is nu in balbezit. Osadici is nu in balbezit. Osadici draait met de bal, schiet en ... Kurutluoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: genccasi 44%, ege sk 56%.
genccasi - ege sk 5:3