Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FRDGZ FC ENSMARASARAY1905
hadi bakam Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
26 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 18.7
solide Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Rangel is nu in balbezit. Soyubüyük verovert de bal door een tackle van achteren. Özbakar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özbakar krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Anthopoulos speelt de bal door. Sürücü kan de bal niet met de borst controleren. Sürücü geeft de bal voor. Daar is Hobai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hobai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sürücü kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hobai de bal onder controle te krijgen. Hobai passt de bal zonder na te denken. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel schiet op doel. Şen bokst de bal weg.

41e minuut.
Öğretmen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sürücü zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rangel kan de bal niet met de borst controleren. Rangel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Günde geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sürücü met een snelle inworp. Rangel rent richting de bal. Rangel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FRDGZ FC 24%, ENSMARASARAY1905 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FRDGZ FC - ENSMARASARAY1905 0:0

51e minuut.
Anthopoulos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sürücü de bal. Sürücü passt de bal met de wreef. Hobai is nu in balbezit. Hobai schiet op doel. Şen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FRDGZ FC - ENSMARASARAY1905 1:0

52e minuut.
Klungelig pakt Çaycıoğlu de bal. Çaycıoğlu passt de bal in één keer door. Közalmaz is nu in balbezit. Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Şen met een harde bal richting middenveld. Çarşı kopt de bal weg. Rangel rent richting de bal. Rangel schiet op doel. Şen bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Sipahi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öğretmen rent richting de bal. Sürücü onderschept slim de pass. Sürücü geeft de bal voor. Hobai krijgt zijn hoofd ertegen. Şen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobai draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Günde geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sürücü met de inworp. Özbakar is nu in balbezit. Özbakar speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Şen met een harde bal richting middenveld. Anthopoulos kopt de bal weg. Klungelig pakt Altuntaş de bal. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Erdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdoğan geeft de bal voor. Klungelig pakt Günde de bal. Rangel is nu in balbezit. Rangel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FRDGZ FC - ENSMARASARAY1905 2:0

68e minuut.
Sipahi probeert naar een medespeler te passen. Sürücü bereikt de bal nog maar net als eerste. Sürücü met een sublieme pass. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FRDGZ FC - ENSMARASARAY1905 3:0

73e minuut.
Sürücü geeft een hoge lob. Doeltrap. Şen trapt de bal weg. Daar is Özbakar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özbakar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Günde geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rangel de bal onder controle te krijgen. Özbakar rent richting de bal. Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FRDGZ FC - ENSMARASARAY1905 4:0

81e minuut.
Öğretmen is nu in balbezit. Sürücü onderschept slim de pass. Sürücü geeft een lange en hoge pass. Hobai rent richting de bal. Hobai schiet op doel. Şen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Rangel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Altuntaş de bal. Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FRDGZ FC - ENSMARASARAY1905 5:0

89e minuut.
Anthopoulos speelt de bal door. Özbakar rent richting de bal. Özbakar probeert naar een medespeler te passen. Hobai is nu in balbezit. Hobai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FRDGZ FC 19%, ENSMARASARAY1905 81%.
FRDGZ FC - ENSMARASARAY1905 5:0