Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FRDGZ FC BJK A.Ş
hadi bakam Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 19.4
solid Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen weak


5e minuut.
Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel passt de bal met de wreef. Hobai rent richting de bal. Hobai haalt uit met een fantastische trap. Afşin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Rangel passt de bal met de wreef. Hobai heeft problemen om de bal te vangen. Rangel rent richting de bal. Rangel draait met de bal, schiet en ... Bollu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FRDGZ FC - BJK A.Ş 1:0

19e minuut.
Yatmaz passt de bal in één keer door. Sürücü bereikt de bal nog maar net als eerste. Sürücü speelt de bal door. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Özbakar speelt de bal door. Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobai passt de bal zonder na te denken. Rangel rent richting de bal. Rangel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Yatmaz passt de bal in één keer door. Sürücü bereikt de bal nog maar net als eerste. Sürücü passt de bal zonder na te denken. Rangel rent richting de bal. Rangel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gülmez rent richting de bal. Özbakar onderschept slim de pass. Rangel rent richting de bal. Rangel draait met de bal, schiet en ... Afşin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bollu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FRDGZ FC - BJK A.Ş 2:0

32e minuut.
Erdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülmez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Erdoğan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Özbakar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hobai is nu in balbezit. Hobai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FRDGZ FC - BJK A.Ş 3:0

42e minuut.
Alparslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos onderschept slim de pass. Anthopoulos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hobai de bal. Hobai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FRDGZ FC 31%, BJK A.Ş 69%.
FRDGZ FC - BJK A.Ş 3:0

49e minuut.
Özbakar probeert naar een medespeler te passen. Sürücü met een sublieme pass. Rangel is nu in balbezit. Rangel haalt uit met een fantastische trap. Afşin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FRDGZ FC - BJK A.Ş 4:0

52e minuut.
Yatmaz geeft de bal voor. Erdoğan is nu in balbezit. Erdoğan speelt de bal door. Hobai heeft problemen om de bal te vangen. Hobai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Keseciler trapt de bal weg. Berridi rent richting de bal. Berridi geeft een lange en hoge pass. Hobai is nu in balbezit. Hobai geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Özbakar is nu in balbezit. Sürücü rent richting de bal. Sürücü met een sublieme pass. Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobai passt de bal zonder na te denken. Rangel is nu in balbezit. Rangel draait met de bal, schiet en ... Bollu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FRDGZ FC - BJK A.Ş 5:0

70e minuut.
Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel draait met de bal, schiet en ... Bollu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FRDGZ FC - BJK A.Ş 6:0

75e minuut.
Doğan is nu in balbezit. Doğan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sürücü de bal onder controle te krijgen. Erdoğan rent richting de bal. Erdoğan geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gülmez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anthopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthopoulos passt de bal in één keer door. Rangel rent richting de bal. Rangel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Keseciler speelt de bal door. Hobai geeft een hoge lob. Afşin heeft problemen om de bal te vangen. Rangel is nu in balbezit. Rangel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Anadolu rent richting de bal. Anadolu speelt de bal door. Rangel speelt de bal door. Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FRDGZ FC - BJK A.Ş 7:0

87e minuut.
Alparslan passt de bal in één keer door. Doğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Doğan passt de bal in één keer door. Hobai is nu in balbezit. Hobai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Erdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdoğan speelt de bal door. Hobai rent richting de bal. Hobai schiet op doel. Bollu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FRDGZ FC - BJK A.Ş 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FRDGZ FC 17%, BJK A.Ş 83%.
FRDGZ FC - BJK A.Ş 8:0