Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CALLİONE Beşiktaş J..K..
5-3-2 Tactiek FTAY
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
27 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
39.5 gemiddelde waardering 24
adequate Schieten weak
average Passen average
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Oroz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Berłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berłowski geeft een lange en hoge pass. Minh Hải is nu in balbezit. Minh Hải haalt uit met een fantastische trap. Develi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Minh Hải met een sublieme pass. Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert İzel de bal onder controle te krijgen. Develi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CALLİONE - Beşiktaş J..K.. 1:0

8e minuut.
Albayrak met een sublieme pass. Alperen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oroz. Oroz krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Gevrek is nu in balbezit. Gevrek met een sublieme pass. Silahtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Silahtar draait met de bal, schiet en ... Kek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Develi met een harde bal richting middenveld. Süphanoğlu kopt de bal weg. Daar is Berłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berłowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
İzel rent richting de bal. Süphanoğlu onderschept slim de pass. Süphanoğlu passt de bal in één keer door. Berłowski is nu in balbezit. Berłowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Berłowski is nu in balbezit. Albayrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Berłowski haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Minh Hải is nu in balbezit. Klungelig pakt Minh Hải de bal. Minh Hải passt de bal in één keer door. Berłowski is nu in balbezit. Berłowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CALLİONE - Beşiktaş J..K.. 2:0

30e minuut.
Süphanoğlu is nu in balbezit. Süphanoğlu passt de bal met de wreef. Oroz is nu in balbezit. Klungelig pakt Berłowski de bal. Berłowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Süphanoğlu controleert de bal met de borst. Silahtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Süphanoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Süphanoğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CALLİONE 30%, Beşiktaş J..K.. 70%.
CALLİONE - Beşiktaş J..K.. 2:0

46e minuut.
Ezgeç heeft problemen om de bal te vangen. Ezgeç passt de bal met de wreef. Budak geeft een lange en hoge pass. Oroz geeft een lange en hoge pass. Minh Hải maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Oroz onderschept slim de pass. Oroz probeert naar een medespeler te passen. Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski schiet op doel. Develi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CALLİONE - Beşiktaş J..K.. 3:0

57e minuut.
Klungelig pakt Albayrak de bal. Berłowski rent richting de bal. Minh Hải rent richting de bal. Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

59e minuut.
Alperen geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Silahtar de bal onder controle te krijgen. Oroz met een sublieme pass. Daar is Minh Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Hải schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Elma kopt de bal weg. Klungelig pakt Alperen de bal. Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Oroz passt de bal zonder na te denken. Berłowski heeft problemen om de bal te vangen. Yanal rent richting de bal. Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Oroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oroz geeft een hoge lob. Ezgeç kopt de bal weg. Klungelig pakt Minh Hải de bal. Minh Hải schiet op doel. Develi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Berłowski rent richting de bal. İskitler rent richting de bal. İskitler geeft een lange en hoge pass. Oroz heeft problemen om de bal te vangen. Oroz draait met de bal, schiet en ... Develi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
İskitler is nu in balbezit. Berłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Berłowski met een sublieme pass. Minh Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hải draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CALLİONE 16%, Beşiktaş J..K.. 84%.
CALLİONE - Beşiktaş J..K.. 3:0