Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray Sportif Club GÖKTÜRK FUTBOL TAKIMI
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten poor
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Ordu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kalkavan de bal. Kalkavan met een sublieme pass. Alacabey rent richting de bal. Alacabey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Yediyiğit is nu in balbezit. Yediyiğit geeft de bal voor. Savgun is nu in balbezit. Ölmez rent richting de bal. Ölmez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Daşçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ölmez is nu in balbezit. Ölmez passt de bal met de wreef. Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yollu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Türkü verovert de bal door een tackle van achteren. Tabu met een sublieme pass. Türkü speelt de bal door. Atakol rent richting de bal. Atakol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tabu probeert naar een medespeler te passen. Alacabey is nu in balbezit. Demli is nu in balbezit. Alacabey onderschept slim de pass. Alacabey schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Daşçı rent richting de bal. Türkü bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkü probeert naar een medespeler te passen. Atakol rent richting de bal. Atakol schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray Sportif Club - GÖKTÜRK FUTBOL TAKIMI 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray Sportif Club 59%, GÖKTÜRK FUTBOL TAKIMI 41%.
Galatasaray Sportif Club - GÖKTÜRK FUTBOL TAKIMI 0:1

52e minuut.
Türkü probeert naar een medespeler te passen. Alacabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Atakol bereikt de bal nog maar net als eerste. Alacabey rent richting de bal. Alacabey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray Sportif Club - GÖKTÜRK FUTBOL TAKIMI 0:2

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ordu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Savgun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türkü is nu in balbezit. Türkü passt de bal in één keer door. Sevginoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Alacabey met een sublieme pass. Atakol bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelikbilek onderschept slim de pass. Alacabey is nu in balbezit. Alacabey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray Sportif Club 65%, GÖKTÜRK FUTBOL TAKIMI 35%.
Galatasaray Sportif Club - GÖKTÜRK FUTBOL TAKIMI 0:2