Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GÖKTÜRK FUTBOL TAKIMI Galatasaray Sportif Club
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
13 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Saman passt de bal met de wreef. Türkü heeft problemen om de bal te vangen. Yollu is nu in balbezit. Türkü verovert de bal door een tackle van achteren. Türkü draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Demli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kalkavan met een snelle inworp. Saman rent richting de bal. Saman geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Türkü is nu in balbezit. Türkü met een sublieme pass. Atakol is nu in balbezit. Saman is nu in balbezit. Saman draait met de bal, schiet en ... Sevginoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Atakol bereikt de bal nog maar net als eerste. Savgun is nu in balbezit. Atakol verovert de bal door een tackle van achteren. Saman is nu in balbezit. Saman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is Kalkavan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalkavan passt de bal zonder na te denken. Türkü probeert naar een medespeler te passen. Atakol bereikt de bal nog maar net als eerste. Atakol haalt uit met een fantastische trap. Sevginoğlu bokst de bal weg.

42e minuut.
Demli verovert de bal door een tackle van achteren. Saman rent richting de bal. Demli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demli krijgt een gele kaart. Saman raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Saman kan niet meer verder spelen. Melamin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GÖKTÜRK FUTBOL TAKIMI 29%, Galatasaray Sportif Club 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GÖKTÜRK FUTBOL TAKIMI - Galatasaray Sportif Club 0:0

49e minuut.
Taşlı kan de bal niet met de borst controleren. Daşçı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taşlı. Taşlı krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Savgun is nu in balbezit. Melamin is nu in balbezit. Savgun rent richting de bal. Melamin verovert de bal door een tackle van achteren. Melamin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Atakol passt de bal in één keer door. Ordu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelikbilek begaat een overtreding. Çelikbilek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GÖKTÜRK FUTBOL TAKIMI 29%, Galatasaray Sportif Club 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GÖKTÜRK FUTBOL TAKIMI - Galatasaray Sportif Club 0:0