Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CALLİONE Galatasaray Sportif Club
5-3-2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
40 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 19.8
adequate Schieten weak
adequate Passen average
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Kar probeert naar een medespeler te passen. Ezgeç rent richting de bal. Ezgeç speelt de bal door. Minh Hải rent richting de bal. Minh Hải draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Savgun rent richting de bal. Ezgeç onderschept slim de pass. Ezgeç probeert naar een medespeler te passen. Berłowski rent richting de bal. Berłowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CALLİONE - Galatasaray Sportif Club 1:0

7e minuut.
Oroz rent richting de bal. Oroz geeft de bal voor. Klungelig pakt Demli de bal. Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CALLİONE - Galatasaray Sportif Club 2:0

9e minuut.
Oroz met een sublieme pass. Daar is Canaydın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canaydın geeft een hoge lob. Berłowski rent richting de bal. Berłowski schiet op doel. De bal raakt de paal. Sevginoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CALLİONE - Galatasaray Sportif Club 3:0

11e minuut.
Ezgeç speelt de bal door. Berłowski rent richting de bal. Berłowski passt de bal zonder na te denken. Minh Hải rent richting de bal. Minh Hải draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Berłowski speelt de bal door. Minh Hải heeft problemen om de bal te vangen. Kılınçbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Hải haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ezgeç met een sublieme pass. Daar is Süphanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Süphanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Oroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oroz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Minh Hải heeft problemen om de bal te vangen. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hải onderschept slim de pass. Berłowski rent richting de bal. Berłowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CALLİONE - Galatasaray Sportif Club 4:0

18e minuut.
Ezgeç rent richting de bal. Ezgeç geeft de bal voor. Çelikbilek heeft problemen om de bal te vangen. Oroz geeft een lange en hoge pass. Berłowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Minh Hải probeert naar een medespeler te passen. Demli rent richting de bal. Minh Hải onderschept slim de pass. Berłowski rent richting de bal. Berłowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sevginoğlu met een harde bal richting middenveld. Ezgeç kopt de bal weg. Minh Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hải draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ezgeç is nu in balbezit. Ezgeç passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Minh Hải de bal. Minh Hải draait met de bal, schiet en ... Demli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ezgeç neemt de hoekschop. Sevginoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Minh Hải is nu in balbezit. Minh Hải schiet op doel. Paal! Berłowski heeft problemen om de bal te vangen. Berłowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kılınçbay de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CALLİONE - Galatasaray Sportif Club 5:0

34e minuut.
Klungelig pakt Minh Hải de bal. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hải onderschept slim de pass. Minh Hải probeert de bal met de borst te controleren. Minh Hải haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ezgeç zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Demli de bal. Minh Hải is nu in balbezit. Minh Hải draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Minh Hải rent richting de bal. Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hải rent richting de bal. Minh Hải schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ezgeç met de inworp. Minh Hải probeert de bal met de borst te controleren. Demli bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hải onderschept slim de pass. Minh Hải draait met de bal, schiet en ... Sevginoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CALLİONE 17%, Galatasaray Sportif Club 83%.
CALLİONE - Galatasaray Sportif Club 5:0

52e minuut.
Klungelig pakt Çelikbilek de bal. Oroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oroz met een sublieme pass. Berłowski rent richting de bal. Berłowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oroz zal de hoekschop nemen. Berłowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Sevginoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski schiet op doel. Sevginoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CALLİONE - Galatasaray Sportif Club 6:0

57e minuut.
Süphanoğlu geeft de bal voor. Karamuratoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Berłowski rent richting de bal. Berłowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Demli de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ezgeç zal de hoekschop nemen. Berłowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sevginoğlu trapt de bal weg van het doel. Çimci geeft de bal voor. Berłowski rent richting de bal. Berłowski draait met de bal, schiet en ... Sevginoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CALLİONE - Galatasaray Sportif Club 7:0

63e minuut.
Oroz probeert naar een medespeler te passen. Berłowski rent richting de bal. Berłowski speelt de bal door. Minh Hải rent richting de bal. Minh Hải draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Demli geeft een lange en hoge pass. Budak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ezgeç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezgeç geeft een lange en hoge pass. Berłowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Süphanoğlu is nu in balbezit. Süphanoğlu passt de bal in één keer door. Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hải is nu in balbezit. Minh Hải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CALLİONE - Galatasaray Sportif Club 8:0

87e minuut.
Ezgeç is nu in balbezit. Ezgeç passt de bal zonder na te denken. Berłowski rent richting de bal. Minh Hải is nu in balbezit. Minh Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CALLİONE - Galatasaray Sportif Club 9:0

88e minuut.
Yediyiğit probeert naar een medespeler te passen. Yollu rent richting de bal. Ezgeç schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ezgeç is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CALLİONE 28%, Galatasaray Sportif Club 72%.
CALLİONE - Galatasaray Sportif Club 9:0