Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ferencvárosi Bazancir FK
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 21.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Çalışkaner de bal onder controle te krijgen. Tırkaz geeft een lange en hoge pass. Özbakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi - Bazancir FK 0:1

15e minuut.
Çalışkaner is nu in balbezit. Şabanoğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Çalışkaner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sevgin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yeşilsönmez kopt de bal weg. Erbaş probeert de bal aan de voet te houden. Özbakan is nu in balbezit. Özbakan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi - Bazancir FK 0:2

25e minuut.
Tuğra trapt de bal weg van het doel. Bardakçı is nu in balbezit. Sevgin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sevgin krijgt een gele kaart. Bardakçı raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

41e minuut.
Dumanalmaz geeft een lange en hoge pass. Kalfa is nu in balbezit. Kalfa passt de bal met de wreef. Özakman is nu in balbezit. Özakman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferencvárosi 60%, Bazancir FK 40%.
Ferencvárosi - Bazancir FK 0:2

54e minuut.
Tırkaz geeft een hoge lob. Inworp. Kalfa met de inworp. Bardakçı is nu in balbezit. Bardakçı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Şabanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özbakan rent richting de bal. Özbakan met een sublieme pass. Daar is Tüzünataç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüzünataç schiet op doel. Tuğra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi - Bazancir FK 0:3

63e minuut.
Küçük is nu in balbezit. Küçük geeft een lange en hoge pass. Özbakan kopt de bal weg. Tüzünataç rent richting de bal. Tüzünataç schiet op doel. Tuğra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Özbakan is nu in balbezit. Gürşen is nu in balbezit. Özbakan verovert de bal door een tackle van achteren. Özbakan haalt uit met een fantastische trap. Tuğra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi - Bazancir FK 0:4

70e minuut.
Bardakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakan is nu in balbezit. Erbaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzünataç onderschept slim de pass. Tüzünataç draait met de bal, schiet en ... Tuğra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Arak passt de bal in één keer door. Tüzünataç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzünataç schiet op doel. Dumanalmaz rent richting de bal. Dumanalmaz geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Arak geeft de bal voor. Erbaş is nu in balbezit. Erbaş passt de bal in één keer door. Bardakçı rent richting de bal. Bardakçı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dumanalmaz onderschept slim de pass. Dumanalmaz speelt de bal door. Özbakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakan draait met de bal, schiet en ... Tuğra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferencvárosi 52%, Bazancir FK 48%.
Ferencvárosi - Bazancir FK 0:4