Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşiktaş J..K.. Galatasaray Sportif Club
FTAY Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
average Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
İzel geeft een lange en hoge pass. Yollu kopt de bal weg. Daar is İskitler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ölmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölmez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Inworp. Karamuratoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Savgun rent richting de bal. Silahtar verovert de bal door een tackle van achteren. Silahtar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Yanal kopt de bal weg. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek speelt de bal door. Silahtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Silahtar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş J..K.. - Galatasaray Sportif Club 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş J..K.. 39%, Galatasaray Sportif Club 61%.
Beşiktaş J..K.. - Galatasaray Sportif Club 1:0

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Ölmez de bal onder controle te krijgen. Albayrak is nu in balbezit. Albayrak geeft de bal voor. Silahtar rent richting de bal. Silahtar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Yanal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yollu onderschept slim de pass. Yanal rent richting de bal. Yollu is nu in balbezit. Yollu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Develi probeert naar een medespeler te passen. Savgun kopt de bal weg. Elma heeft problemen om de bal te vangen. Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yollu draait met de bal, schiet en ... Develi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş J..K.. 59%, Galatasaray Sportif Club 41%.
Beşiktaş J..K.. - Galatasaray Sportif Club 1:0