Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Z7 Bazancir FK
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Kulbilge heeft problemen om de bal te vangen. Kulbilge geeft een lange en hoge pass. Şahinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzünataç onderschept slim de pass. Tüzünataç draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Tüzünataç verovert de bal door een tackle van achteren. Tüzünataç passt de bal zonder na te denken. Özbakan is nu in balbezit. Özbakan haalt uit met een fantastische trap. Toplu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Şanlıer bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaban onderschept slim de pass. Yaban passt de bal zonder na te denken. Akdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdoğan haalt uit met een fantastische trap. Turanoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z7 55%, Bazancir FK 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Z7 - Bazancir FK 0:0

52e minuut.
Bahçebozan speelt de bal door. Ersoy rent richting de bal. Ersoy passt de bal met de wreef. Şanlıer rent richting de bal. Şanlıer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Ertekin met een sublieme pass. Ersoy heeft problemen om de bal te vangen. Özbakan onderschept slim de pass. Tüzünataç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzünataç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Z7 - Bazancir FK 0:1

59e minuut.
Baykal passt de bal zonder na te denken. Akdoğan is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Tırkaz ... Strafschop! Akdoğan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Baykal legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Turanoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Z7 - Bazancir FK 1:1

63e minuut.
Tüzünataç onderschept slim de pass. Uralsoy rent richting de bal. Tüzünataç verovert de bal door een tackle van achteren. Tüzünataç haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ertekin de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Şanlıer onderschept slim de pass. Şahinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinoğlu passt de bal in één keer door. Baykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bahçebozan onderschept slim de pass. Bahçebozan passt de bal met de wreef. Tüzünataç speelt de bal door. Özbakan rent richting de bal. Özbakan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Şanlıer bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanlıer geeft een hoge lob. Ertekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakan verovert de bal door een tackle van achteren. Özbakan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z7 64%, Bazancir FK 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Z7 - Bazancir FK 1:1