Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bazancir FK Z7
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Baykal is nu in balbezit. Tüzünataç onderschept slim de pass. Tüzünataç passt de bal in één keer door. Özbakan is nu in balbezit. Özbakan schiet op doel. Şahinel bokst de bal weg.

20e minuut.
Uralsoy is nu in balbezit. Met opzet legt Şanlıer zijn tegenspeler op de grond. Uralsoy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uralsoy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Akdoğan is nu in balbezit. Akdoğan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Toplu geeft een lange en hoge pass. Şanlıer is nu in balbezit. Yaban tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yaban krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Tüzünataç verovert de bal door een tackle van achteren. Toplu rent richting de bal. Özbakan onderschept slim de pass. Özbakan draait met de bal, schiet en ... Şahinel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bazancir FK - Z7 1:0

37e minuut.
Daar is Şanlıer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanlıer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Şanlıer is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Baykal roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Baykal kan niet meer verder spelen. Bahtiyaroğlu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bazancir FK 54%, Z7 46%.
Bazancir FK - Z7 1:0

53e minuut.
Altıntaş geeft een hoge lob. Bahtiyaroğlu rent richting de bal. Bahçebozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahtiyaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahtiyaroğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Erdemoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Akdoğan rent richting de bal. Akdoğan draait met de bal, schiet en ... Erdemoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turanoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bazancir FK - Z7 1:1

83e minuut.
Uralsoy rent richting de bal. Uralsoy passt de bal met de wreef. Bahçebozan speelt de bal door. Dumanalmaz is nu in balbezit. Dumanalmaz geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bazancir FK - Z7 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bazancir FK 55%, Z7 45%.
Bazancir FK - Z7 2:1