Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bazancir FK GÖKTÜRK FUTBOL TAKIMI
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Alacabey raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saman komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Daşçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Daşçı passt de bal met de wreef. Daar is Uğurlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özbakan is nu in balbezit. Özbakan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bazancir FK - GÖKTÜRK FUTBOL TAKIMI 1:0

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arak met de inworp. Şanlıer rent richting de bal. Saman verovert de bal door een tackle van achteren. Saman haalt uit met een fantastische trap. Turanoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Tabu is nu in balbezit. Tüzünataç verovert de bal door een tackle van achteren. Tabu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tabu krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Çalışkaner passt de bal zonder na te denken. Özbakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Türkü ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Türkü naar de kleedkamers voor een vroege douche. Özbakan raakt geblesseerd tijdens het duel. Tüzünataç legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Bazancir FK - GÖKTÜRK FUTBOL TAKIMI 2:0

37e minuut.
Daar is Tabu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahçebozan rent richting de bal. Tabu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tabu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Bahçebozan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bahçebozan met een snel genomen vrije trap. Özbakan rent richting de bal. Özbakan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Şanlıer met een sublieme pass. Bahçebozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Atakol verovert de bal door een tackle van achteren. Saman is nu in balbezit. Saman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bazancir FK 64%, GÖKTÜRK FUTBOL TAKIMI 36%.
Bazancir FK - GÖKTÜRK FUTBOL TAKIMI 2:0

56e minuut.
Kulbilge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bahçebozan is nu in balbezit. Bahçebozan speelt de bal door. Daar is Tüzünataç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüzünataç draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Özbakan is nu in balbezit. Özbakan draait met de bal, schiet en ... Yanbakmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Daşçı is nu in balbezit. Tüzünataç onderschept slim de pass. Tüzünataç passt de bal in één keer door. Özbakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Saman bereikt de bal nog maar net als eerste. Atakol bereikt de bal nog maar net als eerste. Saman bereikt de bal nog maar net als eerste. Atakol rent richting de bal. Atakol schiet op doel. Turanoğlu bokst de bal weg.

73e minuut.
Çalışkaner speelt de bal door. Tüzünataç is nu in balbezit. Met opzet legt Daşçı zijn tegenspeler op de grond. Daşçı krijgt een gele kaart. Tüzünataç is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şanlıer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Özbakan de bal. Özbakan draait met de bal, schiet en ... Yanbakmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bazancir FK 47%, GÖKTÜRK FUTBOL TAKIMI 53%.
Bazancir FK - GÖKTÜRK FUTBOL TAKIMI 2:0