Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ferencvárosi CALLİONE
Normal Tactiek 5-3-2
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 37.4
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ezgeç met de inworp. Süphanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Minh Hải is nu in balbezit. Minh Hải schiet op doel. Tuğra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tuğra niet meer kan verder spelen. Kolonyacı komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Erbaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbaş passt de bal met de wreef. Şabanoğlu geeft de bal voor. Ezgeç rent richting de bal. Ezgeç haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kolonyacı probeert wanhopig de bal te grijpen. Minh Hải is nu in balbezit. Minh Hải haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Gürşen passt de bal in één keer door. Ezgeç geeft een lange en hoge pass. Minh Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hải schiet op doel. Kolonyacı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi - CALLİONE 0:1

14e minuut.
Kalfa met een sublieme pass. Süphanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Süphanoğlu speelt de bal door. Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi - CALLİONE 0:2

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Yeşilsönmez de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oroz zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Minh Hải de bal. Minh Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi - CALLİONE 0:3

21e minuut.
Bardakçı is nu in balbezit. Süphanoğlu onderschept slim de pass. Süphanoğlu geeft een hoge lob. Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski haalt uit met een fantastische trap. Kolonyacı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Minh Hải rent richting de bal. Minh Hải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi - CALLİONE 0:4

24e minuut.
Erbaş geeft een lange en hoge pass. Oroz is nu in balbezit. Oroz met een sublieme pass. Minh Hải is nu in balbezit. Minh Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi - CALLİONE 0:5

25e minuut.
Oroz speelt de bal door. Minh Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi - CALLİONE 0:6

26e minuut.
Özakman met een sublieme pass. Bardakçı heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Berłowski zijn tegenspeler op de grond. Berłowski krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ezgeç speelt de bal door. Oroz met een sublieme pass. Daar is Minh Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Hải schiet op doel. Kolonyacı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi - CALLİONE 0:7

30e minuut.
Küçük geeft een hoge lob. Daar is Süphanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Süphanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Minh Hải is nu in balbezit. Minh Hải geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi - CALLİONE 0:8

39e minuut.
Erbaş rent richting de bal. Ezgeç rent richting de bal. Ezgeç speelt de bal door. Berłowski heeft problemen om de bal te vangen. Berłowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ezgeç rent richting de bal. Ezgeç passt de bal zonder na te denken. Daar is Minh Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski draait met de bal, schiet en ... Kolonyacı bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oroz neemt de hoekschop. Berłowski is nu in balbezit. Berłowski haalt uit met een fantastische trap. Kolonyacı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Süphanoğlu met een sublieme pass. Oroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oroz passt de bal met de wreef. Minh Hải is nu in balbezit. Minh Hải haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferencvárosi 81%, CALLİONE 19%.
Ferencvárosi - CALLİONE 0:8

55e minuut.
Berłowski is nu in balbezit. Berłowski passt de bal met de wreef. Minh Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

59e minuut.
Korozçay controleert de bal met de borst. Ezgeç geeft de bal voor. Minh Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi - CALLİONE 0:9

63e minuut.
Yeşilsönmez kopt de bal weg. Tartak is nu in balbezit. Berłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Berłowski schiet op doel. Kolonyacı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi - CALLİONE 0:10

65e minuut.
Süphanoğlu geeft de bal voor. Berłowski heeft problemen om de bal te vangen. Minh Hải is nu in balbezit. Minh Hải draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gürşen de bal onder controle te krijgen. Kolonyacı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi - CALLİONE 0:11

75e minuut.
Süphanoğlu onderschept slim de pass. Süphanoğlu geeft de bal voor. Berłowski rent richting de bal. Berłowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferencvárosi - CALLİONE 0:12

84e minuut.
Oroz passt de bal in één keer door. Ezgeç rent richting de bal. Ezgeç met een sublieme pass. Minh Hải rent richting de bal. Minh Hải draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Minh Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçük verovert de bal door een tackle van achteren. Küçük passt de bal in één keer door. Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferencvárosi 88%, CALLİONE 12%.
Ferencvárosi - CALLİONE 0:12