Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşiktaş J..K.. Z7
FTAY Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Uralsoy rent richting de bal. Uralsoy geeft een hoge lob. Akdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdoğan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş J..K.. - Z7 0:1

19e minuut.
Boyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersoy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boyacı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Silahtar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Şahinel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beşiktaş J..K.. - Z7 1:1

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Toplu trapt de bal weg van het doel. Uralsoy kopt de bal weg. Silahtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Silahtar draait met de bal, schiet en ... Şahinel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Gruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinoğlu rent richting de bal. İskenderoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. İskenderoğlu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Gevrek is nu in balbezit. Şahinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek onderschept slim de pass. Silahtar is nu in balbezit. Silahtar draait met de bal, schiet en ... Şahinel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş J..K.. - Z7 2:1

42e minuut.
Yaban passt de bal in één keer door. Akdoğan is nu in balbezit. İzel verovert de bal door een tackle van achteren. Baykal verovert de bal door een tackle van achteren. Baykal haalt uit met een fantastische trap. Develi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş J..K.. 37%, Z7 63%.
Beşiktaş J..K.. - Z7 2:1

57e minuut.
Toplu passt de bal zonder na te denken. Albayrak rent richting de bal. Albayrak passt de bal met de wreef. Boyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyacı schiet op doel. Şahinel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
İskitler geeft een hoge lob. Silahtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Uralsoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uralsoy krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Elma rent richting de bal. Elma geeft een hoge lob. Gevrek kopt de bal weg. Silahtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Silahtar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş J..K.. - Z7 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş J..K.. 31%, Z7 69%.
Beşiktaş J..K.. - Z7 3:1