Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Z7 Beşiktaş J..K..
Normal Tactiek FTAY
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 26.8
poor Schieten average
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Uralsoy onderschept slim de pass. Uralsoy geeft een lange en hoge pass. İzel heeft problemen om de bal te vangen. Akdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdoğan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Z7 - Beşiktaş J..K.. 1:0

18e minuut.
Mahşer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uralsoy rent richting de bal. Uralsoy passt de bal zonder na te denken. Silahtar is nu in balbezit. Silahtar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Z7 - Beşiktaş J..K.. 1:1

24e minuut.
Yanal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akdoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van İzel. İzel krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Baykal draait met de bal, schiet en ... İskenderoğlu kopt de bal weg. Şahinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinoğlu haalt uit met een fantastische trap. Develi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Z7 - Beşiktaş J..K.. 2:1

29e minuut.
Şahinoğlu geeft een lange en hoge pass. İzel kopt de bal weg. Ersoy heeft problemen om de bal te vangen. Boyacı is nu in balbezit. Boyacı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Baykal rent richting de bal. Gruszczak onderschept slim de pass. Gruszczak passt de bal zonder na te denken. Silahtar rent richting de bal. Silahtar haalt uit met een fantastische trap. Şahinel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Albayrak met een sublieme pass. Gruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszczak probeert naar een medespeler te passen. Albayrak rent richting de bal. Albayrak geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Mahşer is nu in balbezit. Mahşer met een sublieme pass. Gruszczak met een sublieme pass. Silahtar is nu in balbezit. Silahtar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Z7 - Beşiktaş J..K.. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z7 66%, Beşiktaş J..K.. 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Z7 - Beşiktaş J..K.. 2:2

52e minuut.
Silahtar controleert de bal met de borst. Mahşer verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Albayrak. Albayrak krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Gruszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Gruszczak probeert naar een medespeler te passen. Elma geeft een hoge lob. Silahtar kopt de bal weg. Boyacı bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, İskenderoğlu zal de hoekschop nemen. Gevrek kan de bal niet met de borst controleren. Gevrek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
İskenderoğlu speelt de bal door. Boyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyacı geeft de bal voor. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Silahtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Silahtar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Albayrak verovert de bal door een tackle van achteren. Mahşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Albayrak onderschept slim de pass. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gruszczak met een sublieme pass. Klungelig pakt Toplu de bal. Silahtar rent richting de bal. Silahtar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Z7 - Beşiktaş J..K.. 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z7 66%, Beşiktaş J..K.. 34%.
Z7 - Beşiktaş J..K.. 2:3