Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bazancir FK Beşiktaş J..K..
Normal Tactiek FTAY
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 26.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Gruszczak onderschept slim de pass. Albayrak rent richting de bal. Albayrak passt de bal in één keer door. Alperen is nu in balbezit. Alperen geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Albayrak met een sublieme pass. Silahtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tüzünataç onderschept slim de pass. Elma rent richting de bal. Tüzünataç onderschept slim de pass. Tüzünataç draait met de bal, schiet en ... Develi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bazancir FK - Beşiktaş J..K.. 1:0

24e minuut.
Bahçebozan passt de bal in één keer door. Tüzünataç bereikt de bal nog maar net als eerste. İzel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. İzel krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Klungelig pakt Tüzünataç de bal. Albayrak met een sublieme pass. Silahtar rent richting de bal. Silahtar haalt uit met een fantastische trap. Turanoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bazancir FK - Beşiktaş J..K.. 1:1

35e minuut.
Elma rent richting de bal. Gruszczak rent richting de bal. Gruszczak met een sublieme pass. Daar is Silahtar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silahtar schiet op doel. Turanoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Albayrak is nu in balbezit. Albayrak probeert naar een medespeler te passen. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Silahtar verovert de bal door een tackle van achteren. Silahtar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Albayrak met een sublieme pass. Boyacı rent richting de bal. Boyacı probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Silahtar de bal. Silahtar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bazancir FK 57%, Beşiktaş J..K.. 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bazancir FK - Beşiktaş J..K.. 1:1

46e minuut.
Alperen passt de bal met de wreef. Özbakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gruszczak krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Boyacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulbilge is nu in balbezit. Kulbilge geeft een lange en hoge pass. Özbakan is nu in balbezit. Özbakan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Dumanalmaz kopt de bal weg. Gruszczak met een sublieme pass. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Silahtar rent richting de bal. Silahtar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Arak onderschept slim de pass. Arak speelt de bal door. Klungelig pakt Silahtar de bal. Silahtar schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gevrek geeft de bal voor. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyacı begaat een overtreding. Boyacı krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bazancir FK 64%, Beşiktaş J..K.. 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bazancir FK - Beşiktaş J..K.. 1:1