Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşiktaş J..K.. Bazancir FK
FTAY Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten weak
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Gruszczak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. İskitler komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Boyacı geeft een lange en hoge pass. Tüzünataç is nu in balbezit. Met opzet legt İskitler zijn tegenspeler op de grond. İskitler krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Turanoğlu trapt de bal weg. Inworp. Alperen met de inworp. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gevrek met de inworp. Alperen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bahçebozan rent richting de bal. Bahçebozan geeft een lange en hoge pass. Elma bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakan verovert de bal door een tackle van achteren. Özbakan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş J..K.. - Bazancir FK 0:1

18e minuut.
Şanlıer rent richting de bal. İskitler verovert de bal door een tackle van achteren. İskitler met een sublieme pass. Elma bereikt de bal nog maar net als eerste. Elma geeft de bal voor. Turanoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Turanoğlu met een sublieme pass. Albayrak kopt de bal weg. Silahtar probeert de bal met de borst te controleren. Silahtar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beşiktaş J..K.. - Bazancir FK 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş J..K.. 39%, Bazancir FK 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beşiktaş J..K.. - Bazancir FK 1:1

48e minuut.
Turanoğlu trapt de bal weg. Albayrak kopt de bal weg. Daar is Arak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silahtar is nu in balbezit. Silahtar draait met de bal, schiet en ... Turanoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alperen met de inworp. Albayrak probeert naar een medespeler te passen. İskitler is nu in balbezit. İskitler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
İskitler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçebozan rent richting de bal. İskitler verovert de bal door een tackle van achteren. Silahtar rent richting de bal. Silahtar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
İskitler onderschept slim de pass. İskitler passt de bal met de wreef. Gevrek is nu in balbezit. Silahtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Silahtar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Şanlıer is nu in balbezit. İskitler verovert de bal door een tackle van achteren. İskitler geeft een hoge lob. Silahtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Silahtar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Erdemoğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İskenderoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boyacı is nu in balbezit. Boyacı geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş J..K.. 33%, Bazancir FK 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beşiktaş J..K.. - Bazancir FK 1:1