Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CALLİONE Bazancir FK
5-3-2 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 20.6
adequate Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Ezgeç passt de bal met de wreef. Süphanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Süphanoğlu speelt de bal door. Berłowski rent richting de bal. Berłowski schiet op doel. Turanoğlu bokst de bal weg.

15e minuut.
Berłowski rent richting de bal. Berłowski passt de bal zonder na te denken. Minh Hải rent richting de bal. Minh Hải geeft de bal voor. Berłowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Berłowski onderschept slim de pass. Berłowski passt de bal in één keer door. Minh Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hải schiet op doel. Turanoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CALLİONE - Bazancir FK 1:0

21e minuut.
Budak geeft een hoge lob. Minh Hải rent richting de bal. Arak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

24e minuut.
Ezgeç rent richting de bal. Ezgeç geeft de bal voor. Tırkaz kopt de bal weg. Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ezgeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezgeç geeft een lange en hoge pass. Şanlıer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berłowski is nu in balbezit. Berłowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Canaydın is nu in balbezit. Canaydın geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Erdemoğlu de bal. Berłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berłowski schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Daar is Tırkaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Hải is nu in balbezit. Minh Hải passt de bal met de wreef. Berłowski is nu in balbezit. Berłowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Tırkaz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ezgeç zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Süphanoğlu de bal. Süphanoğlu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CALLİONE 20%, Bazancir FK 80%.
CALLİONE - Bazancir FK 1:0

46e minuut.
Özbakan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tüzünataç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özbakan rent richting de bal. Minh Hải onderschept slim de pass. Minh Hải haalt uit met een fantastische trap. Turanoğlu bokst de bal weg.

47e minuut.
Erdemoğlu geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oroz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Minh Hải krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Ezgeç heeft problemen om de bal te vangen. Ezgeç geeft de bal voor. Berłowski rent richting de bal. Berłowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Kulbilge kopt de bal weg. Oroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oroz passt de bal met de wreef. Berłowski is nu in balbezit. Berłowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Oroz kopt de bal weg. Berłowski heeft problemen om de bal te vangen. Erdemoğlu rent richting de bal. Berłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Berłowski draait met de bal, schiet en ... Turanoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CALLİONE - Bazancir FK 2:0

81e minuut.
Minh Hải heeft problemen om de bal te vangen. Bahçebozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçebozan passt de bal in één keer door. Ezgeç is nu in balbezit. Ezgeç geeft een lange en hoge pass. Turanoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CALLİONE 15%, Bazancir FK 85%.
CALLİONE - Bazancir FK 2:0