Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Görkemli Fc SAHİL GÜVENLİK
Normal Tactiek 433
58% Balbezit 42%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.2 gemiddelde waardering 34.8
solide Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


4e minuut.
Caponio is nu in balbezit. Caponio probeert naar een medespeler te passen. Ściuk is nu in balbezit. Ściuk geeft een hoge lob. Hunter maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - SAHİL GÜVENLİK 1:0

7e minuut.
Ungaro geeft een hoge lob. Daar is Çakıcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunter is nu in balbezit. Hunter haalt uit met een fantastische trap. Pádár probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - SAHİL GÜVENLİK 2:0

8e minuut.
Ludvigsson passt de bal in één keer door. Szrnka rent richting de bal. Szrnka passt de bal zonder na te denken. Hunter rent richting de bal. Hunter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Scieur geeft de bal voor. Ludvigsson heeft problemen om de bal te vangen. Grube is nu in balbezit. Grube draait met de bal, schiet en ... Lolov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - SAHİL GÜVENLİK 2:1

17e minuut.
Ungaro is nu in balbezit. Ungaro speelt de bal door. Ściuk is nu in balbezit. Ściuk geeft een hoge lob. Hunter maakt een snoekduik en kopt de bal. Bükey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Klungelig pakt Ingorov de bal. Ingorov passt de bal in één keer door. Ściuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ściuk geeft een hoge lob. Hunter rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - SAHİL GÜVENLİK 3:1

45e minuut.
Sandık onderschept slim de pass. Sandık passt de bal met de wreef. Adışen bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Görkemli Fc 52%, SAHİL GÜVENLİK 48%.
Görkemli Fc - SAHİL GÜVENLİK 3:1

49e minuut.
Ludvigsson onderschept slim de pass. Sandık bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube rent richting de bal. Grube schiet op doel. Lolov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - SAHİL GÜVENLİK 3:2

63e minuut.
Ściuk is nu in balbezit. Ściuk passt de bal zonder na te denken. Ingorov rent richting de bal. Ingorov passt de bal zonder na te denken. Ściuk geeft een lange en hoge pass. Bükey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Adışen verovert de bal door een tackle van achteren. Adışen geeft een hoge lob. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Görkemli Fc - SAHİL GÜVENLİK 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Görkemli Fc 50%, SAHİL GÜVENLİK 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Görkemli Fc - SAHİL GÜVENLİK 3:3