Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wscox Smyrna 2020 Üşengeç F.K
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Yedier is nu in balbezit. Yedier met een sublieme pass. Köymen heeft problemen om de bal te vangen. Osmanoğlu is nu in balbezit. Osmanoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Tırpan trapt de bal weg van het doel. Ağacak kopt de bal weg. Göksoy is nu in balbezit. Gürsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Gürsoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Köymen is nu in balbezit. Gümüşel verovert de bal door een tackle van achteren. Osmanoğlu onderschept slim de pass. Osmanoğlu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sepetçioğlu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wscox Smyrna 2020 53%, Üşengeç F.K 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wscox Smyrna 2020 - Üşengeç F.K 0:0

50e minuut.
Göksoy met een sublieme pass. Yedier bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztuncer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Öztuncer krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Türkinan kopt de bal weg. Sepetçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepetçioğlu passt de bal zonder na te denken. Ağacak is nu in balbezit. Ağacak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wscox Smyrna 2020 - Üşengeç F.K 1:0

73e minuut.
Ağacak is nu in balbezit. Ateşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşoğlu geeft een lange en hoge pass. Sözeri geeft een hoge lob. Gürsoy krijgt zijn hoofd ertegen. Doğukan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Ağacak rent richting de bal. Kurbağa onderschept slim de pass. Gürsoy onderschept slim de pass. Gürsoy draait met de bal, schiet en ... İlker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wscox Smyrna 2020 42%, Üşengeç F.K 58%.
Wscox Smyrna 2020 - Üşengeç F.K 1:0