Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Görkemli Fc Ronya
Normal Tactiek Saruhan
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 42.5
very good Schieten formidable
good Passen average
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Negrão probeert naar een medespeler te passen. Ściuk probeert naar een medespeler te passen. Caponio probeert naar een medespeler te passen. Hunter is nu in balbezit. Hunter schiet op doel. Gschwobat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Negrão kopt de bal weg. Jakobia bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobia speelt de bal door. Chadli is nu in balbezit. Chadli draait met de bal, schiet en ... Lolov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Oltean de bal. Oltean draait met de bal, schiet en ... Lolov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Coşkun onderschept slim de pass. Coşkun speelt de bal door. Chadli rent richting de bal. Oltean rent richting de bal. Oltean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Caponio speelt de bal door. Wałaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałaszek met een sublieme pass. Hunter rent richting de bal. Hunter schiet op doel. Gschwobat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Ortéga heeft problemen om de bal te vangen. Ortéga geeft een hoge lob. Chadli rent richting de bal. Chadli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kucab bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter verovert de bal door een tackle van achteren. Magro verovert de bal door een tackle van achteren. Szrnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrnka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - Ronya 1:0

31e minuut.
Ungaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Granda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungaro onderschept slim de pass. Ungaro geeft een lange en hoge pass. Hunter springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - Ronya 2:0

33e minuut.
Maggi rent richting de bal. Szrnka onderschept slim de pass. Szrnka speelt de bal door. Hunter is nu in balbezit. Hunter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Coşkun rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wałaszek zal de hoekschop nemen. Hunter springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Görkemli Fc 37%, Ronya 63%.
Görkemli Fc - Ronya 2:0

47e minuut.
Szrnka is nu in balbezit. Szrnka speelt de bal door. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kucab de bal onder controle te krijgen. Gschwobat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hunter rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Szrnka rent richting de bal. Jakobia is nu in balbezit. Jakobia passt de bal in één keer door. Ungaro geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Granda de bal onder controle te krijgen. Gschwobat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hunter rent richting de bal. Hunter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - Ronya 3:0

55e minuut.
Negrão met een sublieme pass. Daar is Szrnka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szrnka speelt de bal door. Hunter is nu in balbezit. Hunter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Coşkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşkun passt de bal zonder na te denken. Chadli is nu in balbezit. Daar is Oltean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oltean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - Ronya 3:1

60e minuut.
Wałaszek rent richting de bal. Wałaszek passt de bal in één keer door. Szrnka is nu in balbezit. Szrnka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - Ronya 4:1

62e minuut.
Szrnka is nu in balbezit. Szrnka passt de bal zonder na te denken. Hunter rent richting de bal. Hunter draait met de bal, schiet en ... Kucab probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Wagemakers rent richting de bal. Wagemakers passt de bal zonder na te denken. Daar is Oltean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chadli is nu in balbezit. Chadli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hunter rent richting de bal. Maggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter onderschept slim de pass. Hunter schiet op doel. Kucab probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Görkemli Fc - Ronya 5:1

79e minuut.
Wagemakers geeft een hoge lob. Oltean rent richting de bal. Oltean speelt de bal door. Chadli rent richting de bal. Chadli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Caponio is nu in balbezit. Caponio geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hunter de bal onder controle te krijgen. Szrnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrnka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ściuk kopt de bal weg. Daar is Szrnka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szrnka passt de bal met de wreef. Hunter rent richting de bal. Hunter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Wałaszek passt de bal zonder na te denken. Szrnka is nu in balbezit. Szrnka speelt de bal door. Hunter rent richting de bal. Hunter schiet op doel. Gschwobat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Magro met een sublieme pass. Maggi is nu in balbezit. Maggi passt de bal in één keer door. Ściuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ściuk geeft een lange en hoge pass. Gschwobat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Görkemli Fc 38%, Ronya 62%.
Görkemli Fc - Ronya 5:1