Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAHİL GÜVENLİK KARAHİSAR FC
433 Tactiek 4231
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 32.9
solide Schieten redelijk
matig Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


7e minuut.
Scieur verovert de bal door een tackle van achteren. Talmut geeft de bal voor. Ortaklar kopt de bal weg. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube draait met de bal, schiet en ... Ntaispaggos bokst de bal weg.

10e minuut.
Sandık kopt de bal weg. Sütlaççı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - KARAHİSAR FC 1:0

20e minuut.
Pádár geeft de bal voor. Ortaklar bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube verovert de bal door een tackle van achteren. Grube haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - KARAHİSAR FC 2:0

23e minuut.
Sandık is nu in balbezit. Sandık geeft een hoge lob. Eron heeft problemen om de bal te vangen. Grube rent richting de bal. Grube schiet op doel. Ntaispaggos bokst de bal weg.

27e minuut.
Eron kopt de bal weg. Klungelig pakt Kulolmaz de bal. Kulolmaz geeft een lange en hoge pass. Girbu is nu in balbezit. Girbu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sütlaççı geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandık met de inworp. Grube rent richting de bal. Grube haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gelter bereikt de bal nog maar net als eerste. Claveri is nu in balbezit. Gelter verovert de bal door een tackle van achteren. Gelter geeft de bal voor. Grube krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAHİL GÜVENLİK 48%, KARAHİSAR FC 52%.
SAHİL GÜVENLİK - KARAHİSAR FC 2:0

46e minuut.
Maurstad komt het veld opgelopen. Demirel komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Sandık probeert de bal aan de voet te houden. Adışen rent richting de bal. Ortaklar maakt een afschuwelijke overtreding. Adışen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Scieur komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Çakıcı is nu in balbezit. Çakıcı geeft een lange en hoge pass. Uzlu speelt de bal door. Girbu is nu in balbezit. Girbu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Talmut rent richting de bal. Talmut passt de bal in één keer door. Grube is nu in balbezit. Grube haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - KARAHİSAR FC 3:0

69e minuut.
Klungelig pakt Kekseler de bal. Grube is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eron. Eron krijgt een gele kaart. Grube is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Scieur zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Adışen bereikt de bal nog maar net als eerste. Adışen schiet op doel. Ntaispaggos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grube maakt een snoekduik en kopt de bal. Ntaispaggos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAHİL GÜVENLİK - KARAHİSAR FC 4:0

83e minuut.
Scieur speelt de bal door. Gelter rent richting de bal. Gelter met een sublieme pass. Grube is nu in balbezit. Grube draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAHİL GÜVENLİK 44%, KARAHİSAR FC 56%.
SAHİL GÜVENLİK - KARAHİSAR FC 4:0