Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ronya Wscox Smyrna 2020
Saruhan Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 19.8
formidabel Schieten slecht
matig Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Ortéga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ortéga geeft de bal voor. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli is nu in balbezit. Chadli haalt uit met een fantastische trap. Tırpan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - Wscox Smyrna 2020 1:0

4e minuut.
Chadli is nu in balbezit. Türkinan is nu in balbezit. Türkinan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chadli de bal. Chadli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Özdem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ağacak rent richting de bal. Jakobia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ağacak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ağacak neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ronya - Wscox Smyrna 2020 1:1

11e minuut.
Ortéga onderschept slim de pass. Ortéga passt de bal zonder na te denken. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - Wscox Smyrna 2020 2:1

24e minuut.
Klungelig pakt Maggi de bal. Maggi met een sublieme pass. Chadli is nu in balbezit. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tırpan trapt de bal weg van het doel. Ağacak kopt de bal weg. Daar is Gürsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gürsoy schiet op doel. Gschwobat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ronya - Wscox Smyrna 2020 2:2

32e minuut.
Maggi probeert naar een medespeler te passen. Ortéga rent richting de bal. Ortéga probeert naar een medespeler te passen. Chadli is nu in balbezit. Chadli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Chadli probeert de bal aan de voet te houden. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean met een sublieme pass. Chadli is nu in balbezit. Chadli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Fistanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean onderschept slim de pass. Oltean speelt de bal door. Chadli is nu in balbezit. Chadli schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - Wscox Smyrna 2020 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ronya 29%, Wscox Smyrna 2020 71%.
Ronya - Wscox Smyrna 2020 3:2

46e minuut.
Ortéga passt de bal in één keer door. Maggi heeft problemen om de bal te vangen. Maggi met een sublieme pass. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean draait met de bal, schiet en ... Tırpan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ortéga neemt de hoekschop. Sepetçioğlu kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Sepetçioğlu de bal onder controle te krijgen. Tırpan probeert wanhopig de bal te grijpen. Ortéga geeft de bal voor. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Ağacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maggi onderschept slim de pass. Maggi passt de bal met de wreef. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - Wscox Smyrna 2020 4:2

69e minuut.
Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean passt de bal zonder na te denken. Chadli is nu in balbezit. Chadli schiet op doel. Tırpan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - Wscox Smyrna 2020 5:2

73e minuut.
Özdem kopt de bal weg. Daar is Chadli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oltean is nu in balbezit. Chadli rent richting de bal. Chadli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Jakobia met een sublieme pass. Oltean is nu in balbezit. Oltean passt de bal met de wreef. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ronya 31%, Wscox Smyrna 2020 69%.
Ronya - Wscox Smyrna 2020 5:2