Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray SK Ronya
Normal Tactiek Saruhan
33% Balbezit 67%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 37.5
poor Schieten solid
weak Passen average
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ortéga met een sublieme pass. Wagemakers is nu in balbezit. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanský is nu in balbezit. Blanský schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Wagemakers met een snelle inworp. Oltean geeft een hoge lob. Blanský rent richting de bal. Blanský haalt uit met een fantastische trap. İlalan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - Ronya 0:1

21e minuut.
Blanský onderschept slim de pass. Blanský speelt de bal door. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - Ronya 0:2

25e minuut.
Wagemakers rent richting de bal. Köylü rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wagemakers. Wagemakers krijgt een gele kaart.

30e minuut.
İlalan geeft de bal voor. Granda kopt de bal weg. Kuzu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wagemakers rent richting de bal. Wagemakers geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Jakobia bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobia met een sublieme pass. Klungelig pakt Oltean de bal. Blanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanský draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - Ronya 0:3

42e minuut.
Jakobia bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıkan geeft de bal voor. Jakobia geeft de bal voor. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - Ronya 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray SK 76%, Ronya 24%.
Galatasaray SK - Ronya 0:4

47e minuut.
Maggi geeft een hoge lob. Wagemakers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagemakers passt de bal zonder na te denken. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean draait met de bal, schiet en ... İlalan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - Ronya 0:5

49e minuut.
Ortéga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortéga geeft een lange en hoge pass. Blanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanský haalt uit met een fantastische trap. İlalan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray SK - Ronya 0:6

59e minuut.
Oltean is nu in balbezit. Oltean passt de bal zonder na te denken. Wagemakers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagemakers haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Ortéga geeft een lange en hoge pass. Jakobia rent richting de bal. Acıkan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Acıkan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Jakobia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Oltean neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Jakobia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wagemakers is nu in balbezit. Wagemakers geeft een hoge lob. Ortéga is nu in balbezit. Ortéga draait met de bal, schiet en ... İlalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Arapoğlu geeft een hoge lob. Inworp. Ortéga met de inworp. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean draait met de bal, schiet en ... İlalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Damlacı geeft de bal voor. Ortéga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortéga geeft een hoge lob. Wagemakers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagemakers geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Jakobia kopt de bal weg. Oltean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Köylü onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wagemakers neemt de hoekschop. İlalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Jakobia passt de bal met de wreef. Blanský rent richting de bal. Oltean rent richting de bal. Blanský rent richting de bal. Blanský haalt uit met een fantastische trap. İlalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray SK 78%, Ronya 22%.
Galatasaray SK - Ronya 0:6