Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abiş`in Askerleri Pivoz FC
abiş Tactiek 532
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
22 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 38.7
excellent Schieten adequate
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Çekiç geeft een hoge lob. Inworp. Young met de inworp. Öqvist rent richting de bal. Öqvist schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Californiano kopt de bal weg. Dönmezer heeft problemen om de bal te vangen. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi haalt uit met een fantastische trap. Fierro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - Pivoz FC 1:0

12e minuut.
Young probeert naar een medespeler te passen. Burke heeft problemen om de bal te vangen. Young geeft de bal voor. Szászi rent richting de bal. Szászi draait met de bal, schiet en ... Fierro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Sotomayor passt de bal met de wreef. Öqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Öqvist schiet op doel. Dönmezer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Californiano verovert de bal door een tackle van achteren. Californiano met een sublieme pass. Tepsici is nu in balbezit. Szászi verovert de bal door een tackle van achteren. Szászi haalt uit met een fantastische trap. Fierro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Californiano rent richting de bal. Californiano geeft een lange en hoge pass. Dönmezer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szászi is nu in balbezit. Szászi draait met de bal, schiet en ... Fierro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Californiano rent richting de bal. Californiano speelt de bal door. Szászi rent richting de bal. Szászi draait met de bal, schiet en ... Fierro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - Pivoz FC 2:0

36e minuut.
Kosiorowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lakatoš. Kosiorowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Sotomayor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tepsici controleert de bal met de borst. Szászi is nu in balbezit. Szászi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Lagos speelt de bal door. Daar is Dönmezer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szászi verovert de bal door een tackle van achteren. Szászi schiet op doel. Fierro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - Pivoz FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abiş`in Askerleri 45%, Pivoz FC 55%.
Abiş`in Askerleri - Pivoz FC 3:0

46e minuut.
Hınzır bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi verovert de bal door een tackle van achteren. Dönmezer is nu in balbezit. Szászi verovert de bal door een tackle van achteren. Szászi schiet op doel. Fierro bokst de bal weg. Öqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Öqvist schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - Pivoz FC 4:0

47e minuut.
Daar is Cinquanta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öqvist rent richting de bal. Öqvist passt de bal zonder na te denken. Szászi heeft problemen om de bal te vangen. Szászi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fierro bokst de bal weg.

50e minuut.
Dönmezer kopt de bal weg. Lagos is nu in balbezit. Californiano onderschept slim de pass. Öqvist is nu in balbezit. Öqvist draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Californiano speelt de bal door. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi passt de bal met de wreef. Öqvist is nu in balbezit. Öqvist draait met de bal, schiet en ... Fierro bokst de bal weg.

61e minuut.
Petrea met een snelle inworp. Szászi is nu in balbezit. Szászi geeft een lange en hoge pass. Öqvist maakt een snoekduik en kopt de bal. Dönmezer probeert de bal aan de voet te houden. Fierro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Çekiç geeft een lange en hoge pass. Cinquanta is nu in balbezit. Cinquanta passt de bal in één keer door. Miski heeft problemen om de bal te vangen. Miski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sotomayor rent richting de bal. Californiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Californiano passt de bal zonder na te denken. Öqvist is nu in balbezit. Öqvist haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cinquanta passt de bal in één keer door. Hınzır bereikt de bal nog maar net als eerste. Californiano speelt de bal door. Szászi is nu in balbezit. Szászi haalt uit met een fantastische trap. Fierro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szászi is nu in balbezit. Szászi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Young met een snelle inworp. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinquanta rent richting de bal. Cinquanta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gawkowski trapt de bal weg. Californiano kopt de bal weg. Szászi is nu in balbezit. Szászi schiet op doel. Fierro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - Pivoz FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abiş`in Askerleri 42%, Pivoz FC 58%.
Abiş`in Askerleri - Pivoz FC 5:0