Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Smyrna BBABALAR
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 20.5
solide Schieten slecht
matig Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


9e minuut.
Açıktan rent richting de bal. Bilici rent richting de bal. Açıktan verovert de bal door een tackle van achteren. Discua onderschept slim de pass. Discua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Smyrna - BBABALAR 1:0

11e minuut.
Arıkan met een sublieme pass. Mostowiak probeert naar een medespeler te passen. Discua is nu in balbezit. Bilici bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Açıktan bereikt de bal nog maar net als eerste. Discua onderschept slim de pass. Discua met een sublieme pass. Bilici rent richting de bal. Bilici haalt uit met een fantastische trap. Sahilli bokst de bal weg.

27e minuut.
Bajor speelt de bal door. Discua heeft problemen om de bal te vangen. Discua met een sublieme pass. Bilici bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Storm speelt de bal door. Bilici probeert de bal met de borst te controleren. Deveci onderschept slim de pass. Discua verovert de bal door een tackle van achteren. Discua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Smyrna - BBABALAR 2:0

41e minuut.
Discua verovert de bal door een tackle van achteren. Türkdoğan is nu in balbezit. Discua verovert de bal door een tackle van achteren. Discua schiet op doel. Sahilli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Smyrna - BBABALAR 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Smyrna 42%, BBABALAR 58%.
Fc Smyrna - BBABALAR 3:0

53e minuut.
Güdür is nu in balbezit. Storm onderschept slim de pass. Storm probeert naar een medespeler te passen. Discua rent richting de bal. Discua draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Smyrna - BBABALAR 4:0

56e minuut.
Arıkan is nu in balbezit. Bajor geeft een hoge lob. Türkdoğan heeft problemen om de bal te vangen. Discua rent richting de bal. Discua draait met de bal, schiet en ... Sahilli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Smyrna - BBABALAR 5:0

60e minuut.
Ur passt de bal in één keer door. Acem bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayar is nu in balbezit. Acem bereikt de bal nog maar net als eerste. Acem schiet op doel. Besteci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Açıktan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilici onderschept slim de pass. Bilici met een sublieme pass. Discua rent richting de bal. Discua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Majdzik rent richting de bal. Majdzik passt de bal in één keer door. Bilici probeert de bal aan de voet te houden. Discua bereikt de bal nog maar net als eerste. Discua haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bilici bereikt de bal nog maar net als eerste. Discua is nu in balbezit. Bilici rent richting de bal. Bilici draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Konuşmaz de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Majdzik rent richting de bal. Majdzik geeft de bal voor. Çöloğlu rent richting de bal. Çöloğlu draait met de bal, schiet en ... Sahilli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Smyrna - BBABALAR 6:0

78e minuut.
Arıkan rent richting de bal. Arıkan speelt de bal door. Mostowiak speelt de bal door. Bilici bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilici haalt uit met een fantastische trap. Sahilli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Majdzik neemt de hoekschop. Bajor rent richting de bal. Bajor schiet op doel. Bilici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Smyrna 26%, BBABALAR 74%.
Fc Smyrna - BBABALAR 6:0