Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuncaygiller... AFJET AFYONSPOR
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.1
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
İlalay trapt de bal weg. Başkurtoğlu kopt de bal weg. Metin bereikt de bal nog maar net als eerste. Güntekiner is nu in balbezit. Güntekiner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Albay is nu in balbezit. Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Albay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Albay moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Albay schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

22e minuut.
Açar speelt de bal door. Atabey heeft problemen om de bal te vangen. Başkurtoğlu rent richting de bal. Duman rent richting de bal. Duman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kordemir trapt de bal weg. Tuna kopt de bal weg. Klungelig pakt Toğuz de bal. Duman verovert de bal door een tackle van achteren. Duman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Atabey kan de bal niet met de borst controleren. Başkurtoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabey onderschept slim de pass. Duman bereikt de bal nog maar net als eerste. Duman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuncaygiller... - AFJET AFYONSPOR 1:0

38e minuut.
Toğuz controleert de bal met de borst. Semaver speelt de bal door. Başkurtoğlu rent richting de bal. Duman onderschept slim de pass. Duman haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Duman probeert naar een medespeler te passen. Semaver speelt de bal door. Atabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabey draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Caymaz de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Çeşnici is nu in balbezit. Gökçe verovert de bal door een tackle van achteren. Gökçe met een sublieme pass. Atabey is nu in balbezit. Atabey haalt uit met een fantastische trap. Kordemir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gökçe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Üçköy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuncaygiller... 31%, AFJET AFYONSPOR 69%.
Tuncaygiller... - AFJET AFYONSPOR 1:0

49e minuut.
Güntekiner probeert naar een medespeler te passen. Metin is nu in balbezit. Kolaylı rent richting de bal. Metin onderschept slim de pass. Metin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
İlalay met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Başkurtoğlu de bal. Açar rent richting de bal. Güntekiner verovert de bal door een tackle van achteren. Güntekiner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Başkurtoğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Semaver zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuna is nu in balbezit. Tuna geeft een lange en hoge pass. Kordemir bokst de bal weg.

77e minuut.
Köse geeft een hoge lob. Inworp. Tutmaz met de inworp. Duman rent richting de bal. Duman geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Duman geeft de bal voor. Tutmaz geeft een hoge lob. Başkurtoğlu rent richting de bal. Duman verovert de bal door een tackle van achteren. Duman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Semaver passt de bal zonder na te denken. Erpençe is nu in balbezit. Atabey onderschept slim de pass. Atabey schiet op doel. Kordemir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuncaygiller... - AFJET AFYONSPOR 2:0

87e minuut.
Sabane geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eltem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Güntekiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Güntekiner haalt uit met een fantastische trap. İlalay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuncaygiller... 42%, AFJET AFYONSPOR 58%.
Tuncaygiller... - AFJET AFYONSPOR 2:0