Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFJET AFYONSPOR Tuncaygiller...
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 32.9
poor Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Köse bereikt de bal nog maar net als eerste. Winslow onderschept slim de pass. Winslow met een sublieme pass. Milanko rent richting de bal. Milanko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Başkurtoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Başkurtoğlu passt de bal met de wreef. Milanko is nu in balbezit. Milanko draait met de bal, schiet en ... Kordemir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Tuncaygiller... 0:1

14e minuut.
Winslow probeert naar een medespeler te passen. Milanko rent richting de bal. Milanko met een sublieme pass. Varela is nu in balbezit. Varela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Winslow passt de bal zonder na te denken. Varela is nu in balbezit. Milanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Tuncaygiller... 0:2

33e minuut.
Milanko rent richting de bal. Milanko met een sublieme pass. Açar bereikt de bal nog maar net als eerste. Açar haalt uit met een fantastische trap. Varela probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Güntekiner begaat een overtreding. Tuna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tuna zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Milanko springt en kopt de bal. Kordemir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Köse is nu in balbezit. Milanko verovert de bal door een tackle van achteren. Milanko passt de bal met de wreef. Daar is Varela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFJET AFYONSPOR 72%, Tuncaygiller... 28%.
AFJET AFYONSPOR - Tuncaygiller... 0:2

51e minuut.
Tuna probeert naar een medespeler te passen. Winslow rent richting de bal. Winslow probeert naar een medespeler te passen. Milanko is nu in balbezit. Milanko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela passt de bal in één keer door. Köse bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanko verovert de bal door een tackle van achteren. Milanko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Caymaz rent richting de bal. Caymaz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Köse de bal. Milanko rent richting de bal. Milanko schiet op doel. Kordemir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Varela is nu in balbezit. Erpençe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Varela raakt geblesseerd tijdens het duel. Açar neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Tuncaygiller... 0:3

64e minuut.
Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Toğuz verovert de bal door een tackle van achteren. Toğuz passt de bal zonder na te denken. Güntekiner rent richting de bal. Güntekiner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Kolaylı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metin rent richting de bal. Metin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Açar rent richting de bal. Başkurtoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Milanko rent richting de bal. Milanko draait met de bal, schiet en ... Kordemir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Tuncaygiller... 0:4

86e minuut.
Albay bereikt de bal nog maar net als eerste. Albay probeert naar een medespeler te passen. Metin rent richting de bal. Metin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Tuncaygiller... 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFJET AFYONSPOR 67%, Tuncaygiller... 33%.
AFJET AFYONSPOR - Tuncaygiller... 1:4