Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gezenler Sakaryaspor (The End)
Normal Tactiek sk
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 22.3
poor Schieten adequate
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Bilen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilen passt de bal zonder na te denken. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gezenler - Sakaryaspor (The End) 0:1

5e minuut.
Toplu rent richting de bal. Toplu geeft een hoge lob. Jurasik is nu in balbezit. Jurasik haalt uit met een fantastische trap. Akbaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gezenler - Sakaryaspor (The End) 0:2

5e minuut.
Klungelig pakt Uzel de bal. Uzel passt de bal in één keer door. Daar is Gümüşgöz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Uzel is nu in balbezit. Uzel geeft de bal voor. Daar is Valibey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doğramacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Doğramacı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Akbaş trapt de bal weg van het doel. Inworp. Güleray met de inworp. Valibey bereikt de bal nog maar net als eerste. Valibey geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gümüşgöz rent richting de bal. Faikoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Faikoğlu geeft een hoge lob. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik haalt uit met een fantastische trap. Andırman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Uzel is nu in balbezit. Faikoğlu onderschept slim de pass. Zaferoğlu onderschept slim de pass. Uzel heeft problemen om de bal te vangen. Uzel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bilen met een sublieme pass. Şahinoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Faikoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzel verovert de bal door een tackle van achteren. Uzel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ünaldı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ünaldı geeft de bal voor. Valibey bereikt de bal nog maar net als eerste. Valibey passt de bal zonder na te denken. Güleray speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jurasik is nu in balbezit. Jurasik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gezenler - Sakaryaspor (The End) 0:3

43e minuut.
Kemaoğlu rent richting de bal. Kemaoğlu passt de bal zonder na te denken. Merdivenci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Doğramacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Doğramacı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gezenler - Sakaryaspor (The End) 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gezenler 42%, Sakaryaspor (The End) 58%.
Gezenler - Sakaryaspor (The End) 1:3

50e minuut.
Toplu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferoğlu rent richting de bal. Toplu onderschept slim de pass. Çakılı is nu in balbezit. Çakılı geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Özşener probeert naar een medespeler te passen. Güleray bereikt de bal nog maar net als eerste. Güleray speelt de bal door. Jurasik rent richting de bal. Jurasik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Toplu met de inworp. Çakılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakılı schiet op doel. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gezenler - Sakaryaspor (The End) 1:4

71e minuut.
Tasasız met een sublieme pass. Çakılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakılı geeft de bal voor. Jurasik rent richting de bal. Jurasik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gezenler - Sakaryaspor (The End) 1:5

77e minuut.
Güleray rent richting de bal. Akbaş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Güleray raakt geblesseerd tijdens het duel. Jurasik neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gezenler - Sakaryaspor (The End) 1:6

78e minuut.
Faikoğlu onderschept slim de pass. Faikoğlu passt de bal met de wreef. Çakılı probeert naar een medespeler te passen. Jurasik is nu in balbezit. Jurasik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Çakılı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ünaldı rent richting de bal. Toplu verovert de bal door een tackle van achteren. Toplu passt de bal zonder na te denken. Çakılı geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gezenler 67%, Sakaryaspor (The End) 33%.
Gezenler - Sakaryaspor (The End) 1:6