Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Smyrna Abiş`in Askerleri
Normal Tactiek abiş
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 43.7
solid Schieten very good
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


3e minuut.
Parra geeft een lange en hoge pass. Szászi kan de bal niet met de borst controleren. Morköy begaat een overtreding. Morköy krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Petrea is nu in balbezit. Petrea geeft de bal voor. Öqvist probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szászi rent richting de bal. Szászi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Burke geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mostowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majdzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdzik geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Komor onderschept slim de pass. Komor geeft een lange en hoge pass. Öqvist is nu in balbezit. Öqvist draait met de bal, schiet en ... Besteci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Smyrna - Abiş`in Askerleri 0:1

18e minuut.
Sotomayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotomayor speelt de bal door. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi schiet op doel. Besteci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Smyrna - Abiş`in Askerleri 0:2

22e minuut.
Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdzik onderschept slim de pass. Majdzik schiet op doel. Gawkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Smyrna - Abiş`in Askerleri 1:2

23e minuut.
Huenuman passt de bal met de wreef. Çöloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Çöloğlu neemt de hoekschop. Mostowiak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Petrea is nu in balbezit. Bajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bajor wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

33e minuut.
Parra kopt de bal weg. Klungelig pakt Petrea de bal. Petrea probeert naar een medespeler te passen. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Besteci trapt de bal weg. Szászi controleert de bal met de borst. Szászi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Doeltrap. Besteci trapt de bal weg. Petrea kopt de bal weg. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi haalt uit met een fantastische trap. Besteci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Smyrna - Abiş`in Askerleri 1:3

43e minuut.
Bajor passt de bal met de wreef. Petrea met een sublieme pass. Daar is Szászi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szászi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Smyrna - Abiş`in Askerleri 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Smyrna 57%, Abiş`in Askerleri 43%.
Fc Smyrna - Abiş`in Askerleri 1:4

49e minuut.
Petrea speelt de bal door. Öqvist is nu in balbezit. Öqvist passt de bal met de wreef. Szászi is nu in balbezit. Szászi haalt uit met een fantastische trap. Besteci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Morköy rent richting de bal. Szászi onderschept slim de pass. Szászi draait met de bal, schiet en ... Besteci probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Californiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Californiano passt de bal zonder na te denken. Öqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Öqvist draait met de bal, schiet en ... Besteci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Smyrna - Abiş`in Askerleri 1:5

65e minuut.
Young is nu in balbezit. Majdzik onderschept slim de pass. Majdzik geeft een lange en hoge pass. Discua rent richting de bal. Discua haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gawkowski trapt de bal weg van het doel. Petrea kopt de bal weg. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi haalt uit met een fantastische trap. Besteci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Smyrna - Abiş`in Askerleri 1:6

67e minuut.
Huenuman heeft problemen om de bal te vangen. Bajor is nu in balbezit. Bajor passt de bal zonder na te denken. Öqvist rent richting de bal. Öqvist schiet op doel. Besteci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Ağrıyan onderschept slim de pass. Young is nu in balbezit. Young speelt de bal door. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Parra heeft problemen om de bal te vangen. Petrea geeft de bal voor. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi haalt uit met een fantastische trap. Besteci werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Öqvist is nu in balbezit. Mostowiak rent richting de bal. Mostowiak passt de bal met de wreef. Californiano is nu in balbezit. Californiano draait met de bal, schiet en ... Besteci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Petrea rent richting de bal. Petrea passt de bal in één keer door. Young met een sublieme pass. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi schiet op doel. Besteci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Szászi springt en kopt de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ağrıyan met de inworp. Öqvist is nu in balbezit. Öqvist schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Smyrna 68%, Abiş`in Askerleri 32%.
Fc Smyrna - Abiş`in Askerleri 1:6