Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abiş`in Askerleri Fc Smyrna
abiş Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 30.1
very good Schieten solid
good Passen weak
adequate Verdedigen poor


8e minuut.
Inworp. Young met de inworp. Tez rent richting de bal. Tez haalt uit met een fantastische trap. Mostowiak probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Üçler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi schiet op doel. Besteci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - Fc Smyrna 1:0

10e minuut.
Majdzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdzik geeft een lange en hoge pass. Daar is Parra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilici rent richting de bal. Bilici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Californiano met een sublieme pass. Ağrıyan is nu in balbezit. Tez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tez krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Majdzik speelt de bal door. Discua rent richting de bal. Discua passt de bal met de wreef. Bilici bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilici schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Abiş`in Askerleri - Fc Smyrna 1:1

23e minuut.
Kosiorowski geeft de bal voor. Inworp. Çöloğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Discua controleert de bal met de borst. Discua haalt uit met een fantastische trap. Gawkowski bokst de bal weg.

27e minuut.
Storm passt de bal in één keer door. Bajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajor speelt de bal door. Discua rent richting de bal. Discua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bajor passt de bal zonder na te denken. Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak probeert naar een medespeler te passen. Discua bereikt de bal nog maar net als eerste. Discua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Mostowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tez is nu in balbezit. Mostowiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mostowiak krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Szászi probeert de bal met de borst te controleren. Wat een zware overtreding van Üçler ... Strafschop! Szászi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szászi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - Fc Smyrna 2:1

38e minuut.
Bajor is nu in balbezit. Petrea verovert de bal door een tackle van achteren. Petrea geeft een hoge lob. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi schiet op doel. Besteci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - Fc Smyrna 3:1

42e minuut.
Mostowiak probeert naar een medespeler te passen. Discua rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Komor. Discua raakt geblesseerd tijdens het duel. Mostowiak wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gawkowski trapt de bal weg van het doel. Young is nu in balbezit. Young probeert naar een medespeler te passen. Tez is nu in balbezit. Tez passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Szászi is nu in balbezit. Szászi passt de bal zonder na te denken. Tez is nu in balbezit. Tez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - Fc Smyrna 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abiş`in Askerleri 51%, Fc Smyrna 49%.
Abiş`in Askerleri - Fc Smyrna 4:1

49e minuut.
Komor speelt de bal door. Petrea rent richting de bal. Petrea geeft een hoge lob. Szászi is nu in balbezit. Szászi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Tez rent richting de bal. Tez passt de bal in één keer door. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - Fc Smyrna 5:1

54e minuut.
Çöloğlu is nu in balbezit. Inworp. Çöloğlu met een snelle inworp. Discua rent richting de bal. Discua haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Burke probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szászi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szászi passt de bal zonder na te denken. Tez is nu in balbezit. Tez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Young probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Discua is nu in balbezit. Discua probeert naar een medespeler te passen. Tez rent richting de bal. Tez haalt uit met een fantastische trap. Besteci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Californiano probeert de bal aan de voet te houden. Bajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Californiano verovert de bal door een tackle van achteren. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi draait met de bal, schiet en ... Besteci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - Fc Smyrna 6:1

72e minuut.
Young passt de bal in één keer door. Californiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Californiano passt de bal zonder na te denken. Tez is nu in balbezit. Tez schiet op doel. Besteci bokst de bal weg.

73e minuut.
Discua bereikt de bal nog maar net als eerste. Young onderschept slim de pass. Young geeft een hoge lob. Szászi rent richting de bal. Szászi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Burke verovert de bal door een tackle van achteren. Young rent richting de bal. Young geeft een hoge lob. Daar is Szászi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szászi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Californiano heeft problemen om de bal te vangen. Sotomayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotomayor passt de bal met de wreef. Szászi rent richting de bal. Szászi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Young met een snelle inworp. Tez speelt de bal door. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ağrıyan verovert de bal door een tackle van achteren. Young onderschept slim de pass. Young speelt de bal door. Szászi heeft problemen om de bal te vangen. Szászi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abiş`in Askerleri 25%, Fc Smyrna 75%.
Abiş`in Askerleri - Fc Smyrna 6:1