Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuncaygiller... Sakaryaspor (The End)
442 Tactiek sk
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
33.9 gemiddelde waardering 22.6
redelijk Schieten redelijk
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Valibey geeft een hoge lob. Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik is nu in balbezit. Jurasik haalt uit met een fantastische trap. Turpçu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuncaygiller... - Sakaryaspor (The End) 0:1

4e minuut.
Varela rent richting de bal. Semaver rent richting de bal. Semaver met een sublieme pass. Varela rent richting de bal. Varela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kolaylı kopt de bal weg. D`Amato is nu in balbezit. Güleray verovert de bal door een tackle van achteren. Güleray geeft een lange en hoge pass. Jurasik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tuna heeft problemen om de bal te vangen. Faikoğlu is nu in balbezit. Faikoğlu speelt de bal door. Jurasik rent richting de bal. Jurasik haalt uit met een fantastische trap. Turpçu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Semaver rent richting de bal. Valibey verovert de bal door een tackle van achteren. Güleray rent richting de bal. Güleray passt de bal in één keer door. Çakılı geeft een lange en hoge pass. Turpçu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Winslow is nu in balbezit. Daar is Winslow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winslow passt de bal in één keer door. Milanko rent richting de bal. Milanko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Winslow geeft een hoge lob. Kemaoğlu rent richting de bal. Kemaoğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jurasik de bal. Jurasik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuncaygiller... - Sakaryaspor (The End) 0:2

22e minuut.
Güleray met een sublieme pass. Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuna met een sublieme pass. Milanko rent richting de bal. Milanko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kolaylı geeft de bal voor. Varela kopt de bal weg. Klungelig pakt Faikoğlu de bal. Milanko is nu in balbezit. Milanko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Winslow bereikt de bal nog maar net als eerste. Winslow schiet op doel. Şahinoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Milanko maakt een snoekduik en kopt de bal. Kulolmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuncaygiller... - Sakaryaspor (The End) 1:2

42e minuut.
Faikoğlu met een sublieme pass. Çakılı rent richting de bal. Çakılı probeert naar een medespeler te passen. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kolaylı de bal. Turpçu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuncaygiller... 48%, Sakaryaspor (The End) 52%.
Tuncaygiller... - Sakaryaspor (The End) 1:2

54e minuut.
Kolaylı geeft de bal voor. Inworp. Güleray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çakılı is nu in balbezit. Çakılı geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Toplu onderschept slim de pass. Toplu speelt de bal door. Jurasik rent richting de bal. Jurasik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Winslow met een sublieme pass. Milanko rent richting de bal. Milanko geeft een hoge lob. Varela is nu in balbezit. Varela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tuncaygiller... - Sakaryaspor (The End) 2:2

64e minuut.
Faikoğlu rent richting de bal. Faikoğlu geeft de bal voor. Çakılı kopt de bal weg. Jurasik is nu in balbezit. Jurasik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Valibey met een snelle inworp. Varela met een sublieme pass. Milanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanko haalt uit met een fantastische trap. Kulolmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuncaygiller... - Sakaryaspor (The End) 3:2

80e minuut.
Valibey rent richting de bal. Valibey geeft een hoge lob. Jurasik is nu in balbezit. Jurasik haalt uit met een fantastische trap. Kolaylı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turpçu bokst de bal weg.

81e minuut.
Merdivenci met een harde bal richting middenveld. Valibey bereikt de bal nog maar net als eerste. Valibey speelt de bal door. Güleray is nu in balbezit. Güleray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuncaygiller... 41%, Sakaryaspor (The End) 59%.
Tuncaygiller... - Sakaryaspor (The End) 3:2