Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pivoz FC Fc Smyrna
532 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 31.7
good Schieten solid
adequate Passen weak
average Verdedigen poor


5e minuut.
Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mostowiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bajor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Çekiç geeft een lange en hoge pass. Lakatoš rent richting de bal. Lakatoš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lakatoš rent richting de bal. Bajor rent richting de bal. Lakatoš onderschept slim de pass. Miski is nu in balbezit. Miski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Miski geeft een hoge lob. Daar is Cinquanta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinquanta draait met de bal, schiet en ... Üçler probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Storm passt de bal in één keer door. Inworp. Lagos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc geeft een hoge lob. Besteci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Lakatoš rent richting de bal. Mostowiak onderschept slim de pass. Miski onderschept slim de pass. Daar is Cinquanta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinquanta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cinquanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinquanta probeert naar een medespeler te passen. Lakatoš is nu in balbezit. Lakatoš draait met de bal, schiet en ... Besteci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pivoz FC - Fc Smyrna 1:0

27e minuut.
Lagos rent richting de bal. Lagos passt de bal zonder na te denken. Ciubuc speelt de bal door. Lakatoš is nu in balbezit. Lakatoš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Petránek passt de bal in één keer door. Lakatoš is nu in balbezit. Üçler is nu in balbezit. Lakatoš verovert de bal door een tackle van achteren. Lakatoš schiet op doel. Besteci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lakatoš is nu in balbezit. Lakatoš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pivoz FC - Fc Smyrna 2:0

38e minuut.
Lagos speelt de bal door. Üçler is nu in balbezit. Miski onderschept slim de pass. Lakatoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakatoš schiet op doel. Besteci bokst de bal weg. Özdenak bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdenak geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Petránek zal de hoekschop nemen. Cinquanta krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pivoz FC - Fc Smyrna 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pivoz FC 30%, Fc Smyrna 70%.
Pivoz FC - Fc Smyrna 3:0

52e minuut.
Miski is nu in balbezit. Miski geeft de bal voor. Daar is Ağrıyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakatoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakatoš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Hınzır speelt de bal door. Lakatoš is nu in balbezit. Cinquanta rent richting de bal. Miski rent richting de bal. Miski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Çekiç geeft de bal voor. Petránek is nu in balbezit. Petránek speelt de bal door. Daar is Cinquanta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinquanta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Lagos rent richting de bal. Lagos geeft een lange en hoge pass. Cinquanta is nu in balbezit. Cinquanta draait met de bal, schiet en ... Besteci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pivoz FC - Fc Smyrna 4:0

64e minuut.
Petránek geeft de bal voor. Cinquanta kopt de bal weg. Üçler heeft problemen om de bal te vangen. Lakatoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakatoš haalt uit met een fantastische trap. Besteci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Besteci speelt de bal door. Bajor is nu in balbezit. Lagos verovert de bal door een tackle van achteren. Lagos geeft een hoge lob. Cinquanta bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pivoz FC - Fc Smyrna 5:0

71e minuut.
Lakatoš is nu in balbezit. Petránek speelt de bal door. Cinquanta is nu in balbezit. Cinquanta haalt uit met een fantastische trap. Besteci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pivoz FC - Fc Smyrna 6:0

78e minuut.
Hınzır rent richting de bal. Discua verovert de bal door een tackle van achteren. Lagos begaat een overtreding. Lagos krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Petránek geeft een hoge lob. Cinquanta kopt de bal weg. Lakatoš heeft problemen om de bal te vangen. Lakatoš haalt uit met een fantastische trap. Besteci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pivoz FC - Fc Smyrna 7:0

84e minuut.
Petránek rent richting de bal. Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Petránek onderschept slim de pass. Petránek geeft de bal voor. Cinquanta krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pivoz FC 26%, Fc Smyrna 74%.
Pivoz FC - Fc Smyrna 7:0