Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Smyrna Pivoz FC
Normal Tactiek 532
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 22
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 39.5
solide Schieten goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Cinquanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Morköy begaat een overtreding. Cinquanta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lagos met een snel genomen vrije trap. Lakatoš maakt een snoekduik en kopt de bal. Besteci bokst de bal weg. Cinquanta rent richting de bal. Cinquanta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Smyrna - Pivoz FC 0:1

6e minuut.
Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak passt de bal met de wreef. Morköy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinquanta verovert de bal door een tackle van achteren. Cinquanta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Hınzır speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çöloğlu met de inworp. Discua rent richting de bal. Discua schiet op doel. Fierro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Majdzik zal de hoekschop nemen. Bajor is nu in balbezit. Bajor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ciubuc geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Morköy de bal. Miski is nu in balbezit. Miski heeft problemen om de bal te vangen. Miski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Üçler geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hınzır met de inworp. Petránek is nu in balbezit. Petránek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Storm onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ciubuc neemt de hoekschop. Cinquanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinquanta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Dönmezer is nu in balbezit. Dönmezer geeft een lange en hoge pass. Cinquanta heeft problemen om de bal te vangen. Cinquanta draait met de bal, schiet en ... Besteci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Smyrna - Pivoz FC 0:2

45e minuut.
Miski verovert de bal door een tackle van achteren. Bajor is nu in balbezit. Miski verovert de bal door een tackle van achteren. Lakatoš rent richting de bal. Lakatoš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Smyrna 67%, Pivoz FC 33%.
Fc Smyrna - Pivoz FC 0:2

46e minuut.
Miski is nu in balbezit. Bajor geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Miski de bal onder controle te krijgen. Cinquanta is nu in balbezit. Cinquanta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Miski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lakatoš de bal. Ağrıyan rent richting de bal. Lakatoš is nu in balbezit. Lakatoš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Hınzır passt de bal in één keer door. Miski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miski met een sublieme pass. Lakatoš is nu in balbezit. Lakatoš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Tepsici passt de bal met de wreef. Bilici is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Dönmezer ... Strafschop! Bilici is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Discua kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Storm speelt de bal door. Majdzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdzik speelt de bal door. Bilici rent richting de bal. Bilici draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Bajor passt de bal zonder na te denken. Miski is nu in balbezit. Miski met een sublieme pass. Cinquanta rent richting de bal. Cinquanta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Storm geeft een hoge lob. Hınzır is nu in balbezit. Bilici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bilici krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Mostowiak rent richting de bal. Hınzır onderschept slim de pass. Hınzır geeft de bal voor. Cinquanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinquanta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Smyrna 61%, Pivoz FC 39%.
Fc Smyrna - Pivoz FC 0:2