Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFJET AFYONSPOR Abiş`in Askerleri
Normal Tactiek abiş
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 37
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 43.7
poor Schieten excellent
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Öqvist rent richting de bal. Öqvist geeft de bal voor. Toğuz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

8e minuut.
Başkurtoğlu rent richting de bal. Californiano onderschept slim de pass. Californiano passt de bal met de wreef. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Erpençe is nu in balbezit. Szászi onderschept slim de pass. Szászi probeert naar een medespeler te passen. Öqvist rent richting de bal. Öqvist draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Abiş`in Askerleri 0:1

26e minuut.
Petrea passt de bal zonder na te denken. Young met een sublieme pass. Öqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Öqvist schiet op doel. Kordemir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Abiş`in Askerleri 0:2

28e minuut.
Petrea met de inworp. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi passt de bal met de wreef. Californiano rent richting de bal. Californiano draait met de bal, schiet en ... Kordemir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Öqvist is nu in balbezit. Öqvist haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Abiş`in Askerleri 0:3

30e minuut.
Californiano speelt de bal door. Szászi rent richting de bal. Erpençe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szászi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Californiano neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Abiş`in Askerleri 0:4

32e minuut.
Öqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Öqvist geeft een lange en hoge pass. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi draait met de bal, schiet en ... Kordemir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Abiş`in Askerleri 0:5

35e minuut.
Petrea passt de bal in één keer door. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi passt de bal in één keer door. Öqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Öqvist draait met de bal, schiet en ... Kordemir bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Californiano rent richting de bal. Californiano probeert naar een medespeler te passen. Young speelt de bal door. Öqvist is nu in balbezit. Öqvist draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kordemir trapt de bal weg. Köse kopt de bal weg. Başkurtoğlu rent richting de bal. Öqvist onderschept slim de pass. Öqvist draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Köse rent richting de bal. Californiano verovert de bal door een tackle van achteren. Californiano passt de bal zonder na te denken. Öqvist rent richting de bal. Öqvist haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Abiş`in Askerleri 0:6

45e minuut.
Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young geeft een lange en hoge pass. Erpençe heeft problemen om de bal te vangen. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFJET AFYONSPOR 69%, Abiş`in Askerleri 31%.
AFJET AFYONSPOR - Abiş`in Askerleri 0:6

47e minuut.
Eltem onderschept slim de pass. Eltem probeert naar een medespeler te passen. Albay bereikt de bal nog maar net als eerste. Californiano is nu in balbezit. Californiano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Petrea kopt de bal weg. Szászi rent richting de bal. Szászi passt de bal zonder na te denken. Öqvist is nu in balbezit. Öqvist schiet op doel. Kordemir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szászi rent richting de bal. Szászi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Abiş`in Askerleri 0:7

51e minuut.
Californiano rent richting de bal. Erpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi onderschept slim de pass. Szászi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Abiş`in Askerleri 0:8

53e minuut.
Sotomayor kopt de bal weg. Albay bereikt de bal nog maar net als eerste. Albay probeert naar een medespeler te passen. Öqvist is nu in balbezit. Öqvist haalt uit met een fantastische trap. Paal!

55e minuut.
Kordemir speelt de bal door. Sotomayor kopt de bal weg. Young speelt de bal door. Öqvist controleert de bal met de borst. Öqvist draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Albay de bal. Californiano onderschept slim de pass. Californiano probeert naar een medespeler te passen. Öqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Öqvist draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Californiano rent richting de bal. Californiano passt de bal in één keer door. Caymaz kan de bal niet met de borst controleren. Öqvist is nu in balbezit. Öqvist schiet op doel. Kordemir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szászi heeft problemen om de bal te vangen. Szászi geeft een lange en hoge pass. Köse heeft problemen om de bal te vangen. Öqvist rent richting de bal. Öqvist schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Erpençe is nu in balbezit. Erpençe geeft een hoge lob. Szászi probeert de bal met de borst te controleren. Szászi haalt uit met een fantastische trap. Kordemir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Abiş`in Askerleri 0:9

76e minuut.
Young met de inworp. Öqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Köse schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Öqvist roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Öqvist kan niet meer verder spelen. Tez komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Başkurtoğlu rent richting de bal. Californiano onderschept slim de pass. Californiano probeert naar een medespeler te passen. Szászi is nu in balbezit. Szászi draait met de bal, schiet en ... Paal! Kordemir werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Toğuz de bal. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFJET AFYONSPOR 83%, Abiş`in Askerleri 17%.
AFJET AFYONSPOR - Abiş`in Askerleri 0:9