Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abiş`in Askerleri AFJET AFYONSPOR
abiş Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
47 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 18
formidabel Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Petrea verovert de bal door een tackle van achteren. Petrea probeert naar een medespeler te passen. Öqvist is nu in balbezit. Öqvist haalt uit met een fantastische trap. Kordemir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - AFJET AFYONSPOR 1:0

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Petrea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Başkurtoğlu de bal. Szászi rent richting de bal. Szászi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Petrea is nu in balbezit. Petrea passt de bal in één keer door. Szászi rent richting de bal. Szászi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - AFJET AFYONSPOR 2:0

6e minuut.
Metin met een sublieme pass. Klungelig pakt Güntekiner de bal. Başkurtoğlu is nu in balbezit. Öqvist verovert de bal door een tackle van achteren. Öqvist draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - AFJET AFYONSPOR 3:0

11e minuut.
Güntekiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Californiano verovert de bal door een tackle van achteren. Californiano passt de bal zonder na te denken. Öqvist heeft problemen om de bal te vangen. Öqvist haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Çeşnici rent richting de bal. Petrea onderschept slim de pass. Petrea geeft de bal voor. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Komor geeft een hoge lob. Öqvist is nu in balbezit. Öqvist probeert naar een medespeler te passen. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Albay bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Californiano zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Californiano naar de kleedkamers voor een vroege douche. Albay raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

17e minuut.
Petrea rent richting de bal. Petrea speelt de bal door. Burke speelt de bal door. Szászi rent richting de bal. Szászi haalt uit met een fantastische trap. Kordemir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Young met een sublieme pass. Öqvist is nu in balbezit. Öqvist speelt de bal door. Szászi is nu in balbezit. Szászi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young geeft de bal voor. Szászi rent richting de bal. Szászi draait met de bal, schiet en ... Kordemir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - AFJET AFYONSPOR 4:0

27e minuut.
Güntekiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Öqvist onderschept slim de pass. Öqvist passt de bal met de wreef. Szászi rent richting de bal. Szászi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Caymaz trapt de bal weg van het doel. Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Metin maakt een afschuwelijke overtreding. Metin krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Toğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea verovert de bal door een tackle van achteren. Petrea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szászi de bal. Szászi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - AFJET AFYONSPOR 5:0

32e minuut.
Petrea geeft een hoge lob. Öqvist controleert de bal met de borst. Köse bereikt de bal nog maar net als eerste. Öqvist verovert de bal door een tackle van achteren. Öqvist schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Çeşnici verovert de bal door een tackle van achteren. Çeşnici met een sublieme pass. Sotomayor met een sublieme pass. Öqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Öqvist draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - AFJET AFYONSPOR 6:0

39e minuut.
Petrea rent richting de bal. Petrea geeft een hoge lob. Caymaz is nu in balbezit. Szászi verovert de bal door een tackle van achteren. Szászi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Başkurtoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Szászi is nu in balbezit. Szászi draait met de bal, schiet en ... Kordemir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - AFJET AFYONSPOR 7:0

42e minuut.
Metin heeft problemen om de bal te vangen. Parra rent richting de bal. Parra geeft een lange en hoge pass. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kordemir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Parra geeft een hoge lob. Daar is Erpençe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szászi is nu in balbezit. Szászi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abiş`in Askerleri 22%, AFJET AFYONSPOR 78%.
Abiş`in Askerleri - AFJET AFYONSPOR 7:0

49e minuut.
Young kopt de bal weg. Öqvist rent richting de bal. Öqvist passt de bal zonder na te denken. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi schiet op doel. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Öqvist draait met de bal, schiet en ... Kordemir probeert naar een medespeler te passen. Petrea kopt de bal weg. Szászi is nu in balbezit. Szászi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Szászi speelt de bal door. Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea passt de bal in één keer door. Öqvist rent richting de bal. Öqvist haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Kordemir met een harde bal richting middenveld. Petrea kopt de bal weg. Öqvist rent richting de bal. Öqvist schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - AFJET AFYONSPOR 8:0

55e minuut.
Güntekiner passt de bal met de wreef. Eltem is nu in balbezit. Eltem passt de bal in één keer door. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Petrea kopt de bal weg. Szászi is nu in balbezit. Szászi geeft een hoge lob. Öqvist is nu in balbezit. Öqvist haalt uit met een fantastische trap. Kordemir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szászi rent richting de bal. Szászi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Güntekiner rent richting de bal. Sotomayor onderschept slim de pass. Metin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Metin krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Sotomayor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sotomayor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Öqvist is nu in balbezit. Öqvist haalt uit met een fantastische trap. Kordemir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szászi rent richting de bal. Szászi schiet op doel. Kordemir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - AFJET AFYONSPOR 9:0

66e minuut.
Szászi is nu in balbezit. Kordemir speelt de bal door. Petrea kopt de bal weg. Öqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Öqvist haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Caymaz trapt de bal weg. Petrea is nu in balbezit. Petrea geeft een hoge lob. Öqvist rent richting de bal. Öqvist haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Öqvist speelt de bal door. Erpençe geeft een lange en hoge pass. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi schiet op doel. Kordemir werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Komor probeert naar een medespeler te passen. Szászi is nu in balbezit. Toğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi verovert de bal door een tackle van achteren. Szászi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sotomayor geeft een hoge lob. Başkurtoğlu controleert de bal met de borst. Öqvist rent richting de bal. Öqvist draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - AFJET AFYONSPOR 10:0

85e minuut.
Güntekiner met een sublieme pass. Albay met een sublieme pass. Başkurtoğlu is nu in balbezit. Szászi onderschept slim de pass. Szászi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - AFJET AFYONSPOR 11:0

87e minuut.
Öqvist met een sublieme pass. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpençe met een sublieme pass. Öqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Öqvist draait met de bal, schiet en ... Kordemir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Erpençe de bal onder controle te krijgen. Öqvist is nu in balbezit. Öqvist haalt uit met een fantastische trap. Kordemir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - AFJET AFYONSPOR 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abiş`in Askerleri 25%, AFJET AFYONSPOR 75%.
Abiş`in Askerleri - AFJET AFYONSPOR 12:0