Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pivoz FC Tuncaygiller...
532 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 33.3
good Schieten adequate
adequate Passen average
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Lagos rent richting de bal. Lagos probeert naar een medespeler te passen. Cinquanta is nu in balbezit. Cinquanta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pivoz FC - Tuncaygiller... 1:0

6e minuut.
Gülenyüz rent richting de bal. Miski rent richting de bal. Miski probeert naar een medespeler te passen. Cinquanta is nu in balbezit. Cinquanta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Çekiç probeert naar een medespeler te passen. Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc passt de bal in één keer door. Cinquanta rent richting de bal. Cinquanta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Olufemi geeft de bal voor. Varela kopt de bal weg. Milanko rent richting de bal. Milanko draait met de bal, schiet en ... Fierro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pivoz FC - Tuncaygiller... 1:1

20e minuut.
Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanko verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Milanko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milanko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pivoz FC - Tuncaygiller... 1:2

29e minuut.
Winslow speelt de bal door. Klungelig pakt Milanko de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciubuc. Ciubuc krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Milanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubuc geeft een lange en hoge pass. Gülenyüz is nu in balbezit. Gülenyüz draait met de bal, schiet en ... Turpçu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc passt de bal in één keer door. Özsoy rent richting de bal. Cinquanta verovert de bal door een tackle van achteren. Cinquanta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pivoz FC - Tuncaygiller... 2:2

37e minuut.
Milanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hınzır onderschept slim de pass. Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Varela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pivoz FC - Tuncaygiller... 2:3

41e minuut.
Klungelig pakt Çekiç de bal. Çekiç geeft een hoge lob. Kolaylı kan de bal niet met de borst controleren. Gülenyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülenyüz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Tuna geeft een hoge lob. Winslow speelt de bal door. Milanko heeft problemen om de bal te vangen. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pivoz FC 45%, Tuncaygiller... 55%.
Pivoz FC - Tuncaygiller... 2:3

51e minuut.
Miski verovert de bal door een tackle van achteren. Miski passt de bal met de wreef. Cinquanta met een sublieme pass. Gülenyüz is nu in balbezit. Gülenyüz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Kolaylı de bal. Turpçu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Petránek rent richting de bal. Petránek passt de bal zonder na te denken. D`Amato onderschept slim de pass. Gülenyüz is nu in balbezit. Gülenyüz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Semaver speelt de bal door. Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagos passt de bal met de wreef. Cinquanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinquanta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pivoz FC - Tuncaygiller... 3:3

83e minuut.
Lagos rent richting de bal. Lagos met een sublieme pass. Cinquanta rent richting de bal. Cinquanta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pivoz FC - Tuncaygiller... 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pivoz FC 38%, Tuncaygiller... 62%.
Pivoz FC - Tuncaygiller... 4:3