Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pivoz FC AFJET AFYONSPOR
532 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
34 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 18.6
good Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen hopeless


3e minuut.
Başkurtoğlu is nu in balbezit. Petránek verovert de bal door een tackle van achteren. Petránek probeert naar een medespeler te passen. Cinquanta rent richting de bal. Cinquanta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Erpençe rent richting de bal. Kordemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinquanta onderschept slim de pass. Cinquanta probeert de bal met de borst te controleren. Cinquanta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pivoz FC - AFJET AFYONSPOR 1:0

8e minuut.
Metin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. İdikut komt het veld opgelopen. Ciubuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miski geeft een hoge lob. Lakatoš krijgt zijn hoofd ertegen. Kordemir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pivoz FC - AFJET AFYONSPOR 2:0

10e minuut.
Daar is Güntekiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miski onderschept slim de pass. Miski passt de bal zonder na te denken. Lakatoš rent richting de bal. Lakatoš haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lagos onderschept slim de pass. Başkurtoğlu is nu in balbezit. Met opzet legt Lagos zijn tegenspeler op de grond. Lagos krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Cinquanta kopt de bal weg. Klungelig pakt Lakatoš de bal. Erpençe rent richting de bal. Miski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Eltem is nu in balbezit. Petránek verovert de bal door een tackle van achteren. Petránek passt de bal zonder na te denken. Cinquanta rent richting de bal. Cinquanta draait met de bal, schiet en ... Kordemir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cinquanta rent richting de bal. Cinquanta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Miski rent richting de bal. Miski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hınzır, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hınzır draait met de bal, schiet en ... Başkurtoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ciubuc kopt de bal weg. Daar is Cinquanta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albay is nu in balbezit. Cinquanta verovert de bal door een tackle van achteren. Cinquanta draait met de bal, schiet en ... Kordemir bokst de bal weg.

27e minuut.
Çekiç geeft een lange en hoge pass. Lakatoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinquanta rent richting de bal. Cinquanta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pivoz FC - AFJET AFYONSPOR 3:0

34e minuut.
Ciubuc geeft de bal voor. Köse heeft problemen om de bal te vangen. Lakatoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakatoš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pivoz FC - AFJET AFYONSPOR 4:0

38e minuut.
Ciubuc speelt de bal door. Daar is Lakatoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinquanta is nu in balbezit. Cinquanta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pivoz FC - AFJET AFYONSPOR 5:0

44e minuut.
Ciubuc met de inworp. Albay is nu in balbezit. Cinquanta verovert de bal door een tackle van achteren. Cinquanta kan de bal niet met de borst controleren. Cinquanta geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Miski geeft een lange en hoge pass. Başkurtoğlu rent richting de bal. Lakatoš onderschept slim de pass. Lakatoš schiet op doel. Caymaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kordemir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cinquanta is nu in balbezit. Cinquanta draait met de bal, schiet en ... Kordemir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pivoz FC - AFJET AFYONSPOR 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pivoz FC 20%, AFJET AFYONSPOR 80%.
Pivoz FC - AFJET AFYONSPOR 6:0

47e minuut.
Toğuz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caymaz rent richting de bal. Miski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miski draait met de bal, schiet en ... Kordemir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pivoz FC - AFJET AFYONSPOR 7:0

51e minuut.
Başkurtoğlu rent richting de bal. Miski onderschept slim de pass. Miski geeft een lange en hoge pass. Cinquanta rent richting de bal. Cinquanta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Erpençe is nu in balbezit. Erpençe geeft de bal voor. Çekiç is nu in balbezit. Çekiç geeft de bal voor. Lakatoš springt en kopt de bal. Kordemir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Albay rent richting de bal. Albay geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Köse de bal onder controle te krijgen. Petránek rent richting de bal. Petránek met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Toğuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc geeft een lange en hoge pass. Lakatoš rent richting de bal. Lakatoš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ciubuc is nu in balbezit. Ciubuc passt de bal met de wreef. Daar is Lakatoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miski schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Cinquanta geeft een lange en hoge pass. Köse heeft problemen om de bal te vangen. Petránek geeft een lange en hoge pass. Lakatoš springt en kopt de bal. Kordemir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Miski bereikt de bal nog maar net als eerste. Başkurtoğlu is nu in balbezit. Lakatoš is nu in balbezit. Lakatoš draait met de bal, schiet en ... Kordemir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pivoz FC - AFJET AFYONSPOR 8:0

75e minuut.
Cinquanta haalt uit met een fantastische trap. Daar is Caymaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erpençe rent richting de bal. Cinquanta is nu in balbezit. Cinquanta schiet op doel. Kordemir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pivoz FC - AFJET AFYONSPOR 9:0

77e minuut.
Lakatoš bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Petránek zal de hoekschop nemen. Cinquanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinquanta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pivoz FC - AFJET AFYONSPOR 10:0

84e minuut.
Kordemir trapt de bal weg van het doel. Lagos kopt de bal weg. Lakatoš kan de bal niet met de borst controleren. Miski rent richting de bal. Miski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pivoz FC - AFJET AFYONSPOR 11:0

86e minuut.
Köse bereikt de bal nog maar net als eerste. Köse geeft de bal voor. Hınzır geeft een lange en hoge pass. Lakatoš is nu in balbezit. Lakatoš geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kordemir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kordemir speelt de bal door. Hınzır kopt de bal weg. Miski is nu in balbezit. Lakatoš is nu in balbezit. Lakatoš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Miski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cinquanta de bal. Miski is nu in balbezit. Cinquanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinquanta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pivoz FC 14%, AFJET AFYONSPOR 86%.
Pivoz FC - AFJET AFYONSPOR 11:0